O femeie din Germania a fost amendată cu 35 de euro după ce a căzut cu mașina de la o înălțime de 12 metri / FOTO

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

O femeie în vârstă de 64 de ani din Germania a fost sancționată cu 35 de euro după ce și-a prăbușit mașina electrică dintr-o parcare din Halle, căzând de la o înălțime de 12 metri. 

O bătrână din Germania va trebui să plătească o amendă în valoare de 35 de euro după ce și-a prăbușit mașina electrică din orașul Halle. Accidentul a avut loc pe 13 august, luna trecută, când în urma unei manevre necorespunzătoare, vehiculul a căzut de la o înălțime de 12 metri, rupând bariera balustradei din aleea garajului                                                       

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției, Thomas Müller, ancheta accidentului a concluzionat că incidentul a fost cauzat de o „eroare umană”. Aceasta constituie o încălcare a secțiunii 1, paragraful 2 din StVO, care prevede că fiecare participant la trafic trebuie să acționeze astfel încât să nu pună în pericol alte persoane. 

„Procedurile privind contravenția administrativă au fost transmise biroului central de amenzi”, a declarat Müller pentru BILD.                                                                                

Femeia a ieșit singură din mașină                                                                                                                         

                                                                                                                                                                                                                                                                                           

În urma incidentului, femeia a reușit să iasă singură din vehicul și a fost transportată de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale pentru rănile grave. Conform relatărilor, se pare că șoferița a confundat pedala de accelerație cu frâna în momentul în care a scos biletul de parcare, ceea ce a dus la căderea automobilului prin bariera balustradei.

Accidentul a generat o intervenție masivă din partea echipelor de salvare, inclusiv a pompierilor și a poliției, care au sosit la fața locului cu un contingent considerabil. Din fericire, ieșirea a fost garantată pentru ceilalți utilizatori ai parcării pe toată durata intervenției. Parcarea a fost temporar închisă, iar autoritățile continuă să evalueze daunele cauzate de incident.

FOTO cu mașina avariată - AICI.                                                                                                                                                                                      

Deși amenda impusă este relativ mică în comparație cu daunele provocate, acestea din urmă sunt încă în curs de evaluare, iar reparațiile la garajul din centrul orașului Halle ar putea avea un cost semnificativ.

Vehiculul a fost declarat total avariat în urma căderii. Este de așteptat ca autoritățile să finalizeze raportul privind daunele în perioada următoare, oferind o imagine mai clară asupra impactului acestui incident.

-----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel