O mamă şi-a împuşcat copilașii pentru că a vrut să devină îngeri: "Acum vreau să merg în rai"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O mamă şi-a împuşcat copilașii pentru că a vrut să devină îngeri Acum vreau să merg în rai
O mamă şi-a împuşcat copilașii pentru că a vrut să devină îngeri Acum vreau să merg în rai

O mamă i-a împuşcat de mai multe ori pe cei doi copii minori ai săi, iar după crimă le-a spus poliţiştilor că vrea să meargă în rai. Femeia  şi-a împuşcat mai întâi fiica de doi ani, apoi a tras cel puţin trei focuri şi asupra băieţelului mai mare, în vârstă de şase ani,

După ce a realizat ce a făcut, Esther Vallejas, în vârstă de 24 de ani, din Arizona, a încercat să se sinucidă, însă nu a reuşit. În stare de şoc, aceasta şi-a chemat soţul şi cumnata pentru a le spune despre tragedie. Potrivit anchetatorilor, fetiţa a murit pe loc, iar băiatul agoniza pe podea, fiind transportat ulterior la spital, în stare critică.

Agentul de poliţie din Phoenix, Ann Justus, a declarat că primul echipaj a fost chemat la locuinţa femeii în jurul orei 11:445 dimineaţa, iar primele echipaje de salvare ajunge la faţa locului au aplicat manevre de resuscitare băiatului, până când acesta a fost dus la spital. Cadrele medicale care au mers la casa femeii au spus că au fost zdruncinate de scena tragică pe care au văzut-o,  relatează Observator.

Femeia, care se confruntă cu acuzaţii de crimă şi tentativă de crimă, cumpărase arma crimei în urmă cu câţiva ani, dar a ascuns-o de soţul ei. În trecut, luase medicamente pentru depresia ei, au anunţat medicii. Cu câteva zile înainte de crimă, femeia a ascuns arma în camera copiilor, iar în momentul atacului a tras un foc de test şi s-a rănit în braţul stâng. Anchetată de poliţişti, femeia şi-a recunoscut vina şi le-a spus acestora că vrea să meargă în rai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel