O româncă a început studiile la universitatea unde au absolvit Kate Middleton și prințul William: „Să dai 19 examene, este greu”

Alexandra Curtache |
Data publicării:
O româncă a început studiile la universitatea unde au absolvit Kate Middleton și prințul William: „Să dai 19 examene, este greu” / Foto: Instagram
O româncă a început studiile la universitatea unde au absolvit Kate Middleton și prințul William: „Să dai 19 examene, este greu” / Foto: Instagram

Emma Năstase nu este orice româncă, ci fiica lui Ilie Năstase, unul dintre cei mai importanți jucători de tenis din România. Tânăra a reușit o performanță remarcabilă: a fost acceptată la una dintre cele mai prestigioase universități din Europa – Universitatea St. Andrews din Scoția.

Universitatea St. Andrews din Scoția este cunoscută, printre altele, pentru a fi locul unde au studiat membrii familiei regale britanice, precum Kate Middleton și Prințul William. Realizarea Emmei Năsatse vine după un parcurs academic plin de provocări și eforturi, ea susținând nu mai puțin de 19 examene pentru a-și asigura locul la această universitate de elită.

Mama sa, Amalia Năstase, a dezvăluit cu mândrie pentru Viva.ro provocările prin care a trecut tânăra în drumul său către succes: „Emma a terminat, în sfârșit, examenele de Bacalaureat. A avut de susținut 19 examene și a terminat liceul. A avut petrecerea și ceremonia. Alessia trece anul IV la facultate la Paris… și Tomiță… El trece în clasa a III-a, dar i se pare foarte mult, deja. A zis: «De ce atâta școală? Câți ani mai am de școală?». «Mulți». E foarte mult de învățat, mai ales în ultimii ani, în anii de liceu și Bacalaureatul acesta, să dai 19 examene, este greu”.

 

Fiica lui Ilie Năstase a susținut 19 examene

 

Admiterea Emmei la St. Andrews reprezintă un moment deosebit în cariera sa academică. Universitatea scoțiană este renumită pentru excelența sa academică, fiind una dintre cele mai vechi și respectate instituții de învățământ superior din lume. Emma își va continua studiile în domeniul antropologiei, sociologiei și economiei, un program care îi oferă posibilitatea de a explora în profunzime subiecte relevante pentru înțelegerea societății și a economiei globale.

„Emma a fost acceptată la St. Andrews în Scoția, universitatea pe care au urmat-o Kate și Prințul William. Va face antropologie, sociologie și economie”, a adăugat Amalia Năstase. 

Pentru Emma, drumul către succes nu a fost lipsit de provocări. Tânăra a muncit intens și a investit mult timp și energie pentru a-și atinge obiectivele, dar, în cele din urmă, eforturile sale au fost răsplătite. Sacrificiile sale au fost deosebit de mari, având în vedere numărul impresionant de examene pe care le-a susținut pentru a-și asigura admiterea la această universitate prestigioasă.

 

„Suntem foarte mândri de ea”

 

În ciuda dificultăților, Emma Năstase a început un nou capitol în viața sa, unul care îi deschide noi orizonturi și oportunități. Universitatea St. Andrews este cunoscută pentru comunitatea sa internațională și pentru mediul academic de elită, oferindu-i Emmei contextul perfect pentru a-și dezvolta abilitățile și cunoștințele.

Amalia Năstase a subliniat că succesul fiicei sale este rezultatul unei munci susținute și a sprijinului constant oferit de familie. „Emma este o tânără extrem de determinată și muncitoare. Suntem foarte mândri de ea”, a spus Amalia.

Pe lângă succesul Emmei, familia Năstase continuă să fie dedicată educației și dezvoltării copiilor lor. Alessia, sora mai mare a Emmei, își continuă studiile la prestigioasa Parsons School of Design din Paris, în timp ce Tomiță, fratele mai mic, începe clasa a III-a.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel