O româncă, dezamăgită de vacanța pe o insulă din Grecia: „Toți te fură cât pot de mult. Am crezut că am ajuns în epoca de piatră“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
sursa foto: Pixabay
sursa foto: Pixabay

Mulți români aleg ca destinație de vacanță Grecia. Dar o româncă își împărtășește experiența amară avută pe una dintre insulele grecești, spunând că nu va mai pune vreodată piciorul acolo.

Nicoleta povestește cum a fost vacanța ei în insula grecească Mykonos, insulă despre care spune că este „foarte urâtă, noi am crezut că am ajuns în epoca de piatră“.

O româncă, dezamăgită de vacanța pe o insulă din Grecia

 

Vreau să vă împărtășesc experiența mea - Mykonos. Azi se termină această vacanță.

Dragii mei, nu vă recomand această insulă. Nu are nimic frumos, nimic interesant, poate apă cristalină.

Toți te fură cât pot de mult. La alimentară, nu corespund prețurile de la raft cu cele de la casă. Bineînțeles la casă sunt super umflate.

La restaurante îți încarcă notă de plată cu produse pe care nu le-ai consumat. Dar nu un euro,doi. 10, 20 de euro! Nu dau bonuri la cumpărături sau la restaurante dacă nu le ceri.

Insula este foarte urâtă, noi am crezut că am ajuns în epoca de piatră.

Prețurile sunt enorme, totul este scump, nu înțeleg de ce. Serviciile sunt proaste, produsele proaste. Să va dau exemplu? 6 euro kg de piersici, 3 euro roșiile, 6 euro paharul de bere, nu halba, șezlongurile 50 de euro.Și aș putea continua.

Închirierea mașinii, nu ai altă posibilitate de transport,100 de euro pe zi, plus 400 euro garanția.

Doamne ajută, plecăm acasă azi, sigur nu ne mai întoarcem!“, scrie Nicoleta pe u grup dedicat iubitorilor de vacanțe.

Vezi și: Cât cheltuie trei adulți la un prânz în Grecia, cu tot cu băuturi? „Pe ce?“

 

„În Mykonos am zis că revin doar dacă voi fi milionară“

 

Desigur, comentariile, pro sau contra, nu au întârziat să apară:

„Mykonos este Ibiza Greciei  de aceea este scump“, explică Ruxandra. Maria însă nu împărtășește această părere: „In Ibiza găsești servicii bune la preturi foarte decente, in Mykonos nu prea, e mult mai mare cererea ca oferta. Eu zic ca nu se compara. in Ibiza revin cu drag fără sa ma simt jecmănită, in Mykonos am zis ca revin doar dacă voi fi milionara“.

„Asa se intampla cand nu sti unde calatoresti.  Fiecare loc are personalitatea lui si deserveste o anumita categorie de oameni. Nu te duci in Mykonos sa te uiti cat e kilu de rosii, te duci sa bei langa Tom Hanks la Nammos“, este de părere Diana.

Mergi în Grecia? Atenție la prețurile din restaurante. O salată rustică în tavernele din Creta costă 10 euro

„Mykonos este pentru cluburi, distracție etc. Dar sincer, nu merită. Cluburi găsești și în România. Dacă asta este limita ta de viata, adică cultura cluburilor, da, este foarte ok sa mergi acolo. Dar dacă îți dorești să îți mângâi sufletul sa te relaxezi, sa vezi ceva frumos exista multe alte destinații frumoase, iar Grecia, în general, știe sa vândă pietre, apusuri de soare și mare găsești în o grămadă de alte locuri. Și este foarte adevărat ca peste tot în lume totul s-a scumpit, nu numai în România. Dacă ar fi după mine as face toate concediile din viata asta numai în Italia, unde chiar am și distracție, și relaxare și de văzut o grămadă de lucruri. Grecia am bifat-o, nu am fost foarte impresionată, jos pălăria negustorului grec care știe sa își vândă marfa“, spune Florentina.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel