O româncă din Italia a aruncat o oală cu apă clocotită pe colegul de apartament

Cristina Iacob |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

O româncă a ajuns în Instanță după ce a aruncat apă clocotită pe colegul de apartament în timpul unui conflict tensionat. Femeia era în stare de ebrietate.

Un incident violent între doi colegi de apartament din Roma a ajuns în instanță, după ce o femeie de 47 de ani, de naționalitate română, a aruncat o oală cu apă clocotită asupra unui bărbat de 32 de ani, de origine sud-americană. Incidentul a avut loc duminica trecută în locuința pe care cei doi o împărțeau în via della Madonna di Fatima, o comună din sudul Romei.

Polițiștii au constatat că românca era în stare de ebrietate

 

Cei doi colegi de cameră, care lucrau împreună într-un restaurant, au decis să împartă același apartament pentru a-și reduce cheltuielile. Însă conviețuirea s-a dovedit a fi tensionată, iar conflictul dintre ei a escaladat rapid. Conform relatărilor din La Repubblica, polițiștii ajunși la fața locului l-au găsit pe bărbat cu arsuri pe o bună parte a corpului, iar femeia era vizibil în stare de ebrietate.

Femeia a declarat că a acționat în autoapărare, susținând că a fost atacată de colegul său de cameră și că are vânătăi la ochi și răni la cap și la mână. De cealaltă parte, bărbatul a afirmat că a fost atacat fără motiv și că a încercat să se apere de tentativa femeii de a-l înjunghia. A mai spus că s-a salvat închizându-se în cameră și apelând la 112.

Versiunile celor doi diferă și în ceea ce privește motivul conflictului: femeia susține că totul a pornit de la folosirea televizorului, în timp ce bărbatul afirmă că a fost vorba despre o ceartă legată de prioritatea utilizării bucătăriei. Instanța de judecată va trebui să decidă acum asupra responsabilităților în acest caz, bazându-se pe probele și mărturiile contradictorii prezentate de cei doi.

Nu este prima oară când o româncă din Italia reacționează violent fiind în stare de ebrietate. O îngrijitoare româncă în vârstă de 50 de ani a fost arestată după un incident violent în care a agresat o pensionară de 90 de ani, sora acesteia în vârstă de 80 de ani, și patru carabinieri. Evenimentul a avut loc în noaptea trecută într-o localitate din Italia, iar procesul este amânat pentru 12 septembrie.

Incidentul a început când femeia, de naționalitate română și aflată sub influența alcoolului, a început să se comporte agresiv cu pensionara de 90 de ani. Potrivit relatărilor, femeia a provocat victimei vânătăi pe brațe și nu i-a pregătit mâncare, deși aceasta era în post. Sora victimei a cerut explicații îngrijitoarei, dar a fost și ea agresată fizic fără niciun motiv aparent.

Îngrijitoarea a escaladat situația aruncând o oală cu apă fierbinte pe masă, ceea ce a provocat stropirea fierbinte a întregii încăperi. Atunci când nepotul pensionarei a ajuns acasă, alertat de sora acesteia, a găsit-o pe bunica plângând și a încercat să o calmeze pe îngrijitoare. Cu toate acestea, femeia nu a acceptat să părăsească locuința, iar nepotul a chemat doi angajați ai agenției care i-a furnizat îngrijitoarea. Aceștia au ajuns la fața locului după aproximativ 30 de minute, dar nu au reușit să controleze situația.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel