O turistă, revoltată de factura pe care trebuie să o plătească după un control la un spital din New York

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Anchetă la Spitalul Pantelimon, unde 17 pacienți ar fi decedat în patru zile: „Nu cred că vreun medic ar putea să omoare voluntar un pacient” / Sursa - Pexels
Anchetă la Spitalul Pantelimon, unde 17 pacienți ar fi decedat în patru zile: „Nu cred că vreun medic ar putea să omoare voluntar un pacient” / Sursa - Pexels

Un utilizator de TikTok le-a povestit urmăritorilor săi cât are de plătit după ce a mers la un spital din New York, deoarece se lovise la cap.

„Nu știu dacă mă așteptam la mai mult sau mai puțin”, a spus tânăra din Spania, care va trebui să plătească în total 1.355,11 dolari (1.225,73 euro). 

Factura a sosit la două luni după vizita  la spital. „Mi-au făcut o tomografie, analize de urină, mi s-au pus câteva întrebări și apoi mi-au dat două-trei pastile”, a explicat ea în videoclip. 

Tânăra susținut că a contractat o asigurare privată: „Conform asigurării mele, dacă merg la camera de urgență a spitalului ar trebui să plătesc 250 de dolari”. Cu toate acestea, medicii de la Urgențe nu i-au cerut niciun fel de hârtie în timpul vizitei sale. „Am vrut să le dau documentul meu de asigurare, dar au spus că vom vorbi mai târziu”, a adăugat protagonista videoclipului. 

 

 

Tânăra a avut parte de o surpriză neplăcută când a primit factura de la spital

 

Văzând suma mare pe are trebuie să o plătească, tânăra a avut parte de o surpriză neplăcută. „Toate acestea pentru că mi-au făcut un test de urină, o tomografie și cineva mi-a pus câteva întrebări”, s-a plâns ea. În plus, plata trebuie făcută înainte de 11 ianuarie, deși trebuie mai întâi să trimită toată documentația privind asigurarea sa medicală. „Lucrez la asta, trebuie să completez niște formulare și nu este ușor din cauza lucrurilor pe care ți le cer”, a explicat tânăra.

Comentariile internauților nu au întârziat să apară. „Trăiască sănătatea publică, fie ca oamenii care vor să o privatizeze atât de mult să-și dea seama ce s-ar întâmpla”, a spus unul dintre urmăritorii tinerei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel