Olanda: Banda de români specializată în furturi de FISTIC, arestată la Jumbo. Cererea PROCURORILOR

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Procurorii olandezi cer doi ani de închisoare pentru banda de români care se specializase în furturi de fistic din marile magazine. 

De-a lungul timpului, românii ar fi furat sute de saci cu fistic din magazine, relatează presa olandeză care citează surse din procuratură. 

Procurorii au cerut doi ani de închisoare. Pe lângă sute de saci de fistic, românii furau cafea, alimente și produse de îngrijire. Poliția olandeză a arestat trei suspecți, un bărbat de 28 de ani și un cuplu format din două persoane, una de 47, iar alta de 50 de ani. 

Hoții au fost surprinși la un magazin Jumbo, iar românii au încercat să opună rezistență. La un moment dat a intervenit și managerul magazinului care a fost împins violent peste o masă și a fost rănit. 

Procurorii au folosit inclusiv date din sistemul de navigație al mașinii Ford folosită de suspecți. Astfel, se putea vedea că între 22 mai și 4 iulie românii au călătorit de 16 ori în Germania - Bremen și Gelsenkirchen  și în Țările de Jos. În sistemul GPS erau adrese de magazine precum Albert Heijn, Lidl, Poiesz și Jumbo din Leeuwarden, Stiens, Drachten, Sneek și Joure.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel