Olanda. Un român, nevăzător cu un ochi, condamnat după ce a provocat un accident rutier grav în timp ce conducea, noaptea

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Tribunalul din Breda l-a condamnat la muncă în folosul comunității pe bărbatul de origine română și nevăzător cu un ochi, care a provocat un accident de circulație pe Wernhoutseweg, în Wernhout, în noiembrie 2021. 

Publicitate

Bărbatul, de origine română, conducea pe întuneric, pe 30 noiembrie 2021, pe Wernhoutseweg, în Wernhout. Bărbatul este orb de un ochi, a condus cu viteză excesivă și a depășit mașina din față fără să se asigure că cealaltă bandă era liberă. În acest fel, a intrat în coliziune cu mașina din față, care încerca să vireze la stânga în acel moment.

Șoferul autoturismului a suferit răni grave, inclusiv o vezică perforată și o fractură de bazin. Instanța a considerat că s-a dovedit că bărbatul a provocat accidentul prin comportament foarte neglijent și neatent. 

Olanda. Un român, nevăzător cu un ochi, condamnat după ce a provocat un accident rutier grav

 

Instanța l-a condamnat pe bărbat la 160 de ore de muncă în folosul comunității și la suspendarea permisului de conducere pentru 12 luni.

Din cauza problemelor sale oculare, instanța îi cere bărbatului să solicite un certificat de sănătate de la CBR în termen de șase luni de la pronunțarea verdictului; dacă nu face acest lucru, permisul de conducere îi va fi în continuare retras, potrivit bredavandaag.nl.

 

Citește mai departe

 

O româncă, "creierul" a mii de atacuri cibernetice în Olanda și SUA: "Eram singura femeie din această 'lume' și toți bărbații erau fericiți să mă ajute"

 

Eveline Cismaru, o româncă, infractor cibernetic consacrat, care a spart calculatoarele a mii de olandezi și a cerut răscumpărare, își cere acum scuze. Ea își spune povestea pentru prima dată în documentarul "Ik weet je wachtwoord" realizat de jurnalistul Daniël Verlaan de la RTL News.

Românca Eveline Cismaru a făcut parte dintr-o bandă de ransomware care a infectat mii de calculatoare între 2014 și 2016. Ransomware-ul a fost ascuns în e-mailuri care păreau să provină de la KPN (n.r. o companie olandeză de telecomunicații fixe și mobile).

Calculatorul celui care făcea clic pe link și deschidea fișierul - care se presupunea a fi o factură neplătită - era blocat cu ransomware-ul CTB Locker. Infractorii cereau apoi o răscumpărare de 700 de dolari pentru ca utilizatorul să redobândească accesul la fișierele sale. 

Din cauza ransomware-ului, mulți olandezi și-au pierdut fișierele și fotografiile importante și nu și-au mai putut folosi calculatoarele. 

Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel