Omagiu inedit adus la înmormântarea lui Alex, barmanul găsit fără viață în Italia. Comunitatea vrea adevărul

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Omagiu inedit adus la înmormântarea lui Alex, barmanul găsit fără viață în Italia. Comunitatea vrea adevărul
Omagiu inedit adus la înmormântarea lui Alex, barmanul găsit fără viață în Italia. Comunitatea vrea adevărul

Într-o atmosferă încărcată de tristețe, localitatea Marcon și-a luat rămas bun de la Alex Marangon, tânărul de 25 de ani care a murit în circumstanțe misterioase. Înmormântarea a avut loc astăzi, 13 iulie, în biserica Santi Patroni, unde familia, prietenii și localnicii au venit să își arate respectul și să ceară adevărul despre moartea sa.

Vineri, înaintea înmormântării, a avut loc o paradă plină de speranță și durere, organizată pentru a cere claritate în privința decesului tânărului. Procuratura din Treviso investighează cazul ca o posibilă crimă.

Sicriul lui Alex, de culoare deschisă și decorat cu desene colorate, a sosit cu câteva minute înainte de ora 10.00. Înmormântarea a început cu interpretarea unei compilații de melodii preferate de Alex, urmată de sunetele Handpanului, un instrument de percuție pe care Alex îl adora.

Ritualul a inclus lecturi și amintiri emoționante, prietenii lui Alex evocând imaginea sa ca "o imensă explozie de bucurie, imaginea pozitivității și a vieții", conform Fanpage.

Părinții lui, Sabrina și Luca, împreună cu sora sa, au fost în centrul atenției, strânși în brațe și susținuți de o comunitate întreagă. Prietenii au adus un omagiu inedit, aprinzând fumigene colorate și aruncând în aer pământ indian colorat, în spiritul ritualurilor orientale pe care Alex le iubea.

 

Mesajul comunității: "Vrem adevărul"

 

În cadrul ceremoniei, avocatul familiei, Stefano Tigani, a fost prezent pentru a sublinia importanța căutării adevărului. Pe coloanele bisericii, au fost afișate fotografii din călătoriile lui Alex, cu inscripția: "Luați-le și păstrați-le cu voi pentru a vă aminti de prietenul vostru".

Bannerul galben și albastru cu mesajul "Vrem adevărul pentru Alex" a reflectat dorința puternică a comunității de a afla circumstanțele exacte ale morții sale.

Pe măsură ce ancheta avansează, Parchetul din Treviso ia în considerare tot mai serios ipoteza unei omucideri voluntare. Autopsia a exclus posibilitatea unei căzături accidentale sau a unei scufundări în râu. Mai mult, dispariția unei sume de 500 de euro din geanta sa adaugă un element suspect în acest caz complex.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel