Omletă cu șuncă și cartofi, care se topește în gură. Rețeta tradițională de care nu ați știut până acum

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Omletă cu șuncă și cartofi, care se topește în gură. Rețeta tradițională de care nu ați știut până acum. FOTO: captură YouTube @Recetas Maria Esteve
Omletă cu șuncă și cartofi, care se topește în gură. Rețeta tradițională de care nu ați știut până acum. FOTO: captură YouTube @Recetas Maria Esteve

A spus cineva omletă cu șuncă și cartofi? Acest fel de mâncare tipic din bucătăria spaniolă este extrem de gustos și poate fi preparat cu diferite ingrediente.

Publicitate

Ingrediente pentru a face omletă cu șuncă și cartofi

 

- 2 cartofi mari

- 250 de grame de șuncă

- 2 cârnăciori afumați

- 6 ouă

- ulei.

Spaghetti frittata (omleta italiană de spaghete) - O faci din resturile rămase de la cină și exclami neîncetat "Mamma mia!"

 

Cum se prepară omletă cu șuncă și cartofi

 

Curățați și feliați cartofii. Prăjiți-i într-o tigaie cu ulei încins și lăsați-i aurii.

Tăiați șunca și cârnăciorii afumați în ​​​​cuburi și prăjiți-i până devin crocante.

Se pregătesc ouăle într-un bol și se înțeapă gălbenușurile .

Într-o tigaie înaltă adăugăm cartofii, șunca și cârnăciorii afumați și adăugăm ouăle deasupra. Întoarceți, dar nu prea mult ca să nu se rupă cartofii.

Servește omleta cu șuncă și cartofi ​​proaspăt făcută, caldă. Poftă bună!

Omletă cu dovlecei, rețeta rapidă - un preparat rustic extrem de gustos 

 

Vezi și 

 

Omletă de cartofi

 

Vrei să încerci o rețetă simplă, rapidă, dar și delicioasă? Atunci omleta de cartofi este pentru tine. Rețeta bunicii este o adevărată descoperire, pentru că la baza ei stă un ingredient fundamental, care ar trebui să stea la baza oricărui fel de mâncare: dragostea.  

Vorbim despre o omletă, preparată din ouă și cartofi. De fapt, este unul dintre cele mai clasice preparate din bucătăria spaniolă, care se găsește în orice bar sau restaurant. În Spania unul dintre ingredientele fundamentale ale omletei cu cartofi este ceapa. În ciuda faptului că este un fel de mâncare simplu, există multe variante ale acestei rețete, în funcție de gusturile personale.

Bunicie noastre pregăteau o omletă imensă de cartofi, fără ceapă, moale și înaltă, super elicioasă și sățioasă, preparată special pentru nepoți. Puținele ingrediente sunt suficiente pentru a o face unică. Secretul acestei omlete constă în aceea că lipsește prăjeala, ceea ce o face mai ușoară.

Mai jos este rețeta pentru 5 porții mari. Ingrediente

8 ouă,

8 cartofi mari, piper,

sare,

parmezan,

ulei de măsline.

Citește continuarea AICI...

 

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt          
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g           
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G            

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ          

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel