Omletă spaniolă pufoasă cu usturoi. Rețeta simplă a unui preparat plin de aromă și savoare

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Omletă spaniolă pufoasă cu usturoi. Rețeta simplă a unui preparat plin de aromă și savoare
Omletă spaniolă pufoasă cu usturoi. Rețeta simplă a unui preparat plin de aromă și savoare

Ce aperitiv mai bun pentru o masă rapidă decât o omletă spaniolă cu usturoi delicioasă și aromată? În acest caz, o omletă de cartofi cu usturoi și pătrunjel. 

Vă lăsăm aici rețeta pas cu pas, ușoară și rapidă. Bucura-te de masa ta!

Ingrediente:

3 cartofi mari (aproximativ 700g) 

Jumătate de ceapă

4 căței de usturoi

6 ouă

Pătrunjel proaspăt

Sare

Ulei

 

Omletă spaniolă cu usturoi - Mod de preparare

 

Pregătim o tigaie cu o cantitate consistentă de ulei. Tocăm cartofii și ceapa. Îi lăsăm să se călească la foc mic.

Batem ouăle. Zdrobim usturoiul împreună cu pătrunjelul și îl adăugăm peste ouă, mai amestecăm puțin.

Când cartoful este gata îl adăugăm în vasul cu ouă, usturoi și pătrunjel, scurgând cât mai mult din ulei. Amestecăm totul bine.

În cele din urmă vom pune puțin ulei în tigaie (aproximativ două linguri), când este fierbinte adăugăm compoziția și o lăsăm să se coacă pe fiecare parte timp de aproximativ un minut la foc mediu. 

Poftă bună!

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel