Ouă de Paște fără zahăr dintr-un singur ingredient. Le vei adora!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Ouă de Paște fără zahăr dintr-un singur ingredient. Le vei adora!
Ouă de Paște fără zahăr dintr-un singur ingredient. Le vei adora!

Ciocolata este un aliment cu capacitatea fantastică de a îmbunătăți starea de spirit și de a preveni bolile cardiovasculare. În cazul persoanelor cu diabet, obezitate sau hipertrigliceridemie, consumul frecvent poate fi contraindicat. Prin urmare, la diferite petreceri, cum ar fi Paștele, unde ouăle de ciocolată sunt unul dintre dulciurile tipice, acești oameni se pot simți scoși din context prin faptul că nu le pot consuma.

Cu toate acestea, dorim să vă aducem soluția la această problemă, explicând cum să faceți ouă de Paște fără zahăr. Sunt atât de bogtei încât toată lumea se poate bucura de ele și le poate împărtăși cu familia. Dacă vrei să distrezi pe cineva cu acest dulce delicios, sau vrei să le faci singur, nu rata această rețetă.

Salată de cartofi americană fabuloasă. Uită de salata orientală, este de zece ori mai bună! Ține minte rețeta că se vor linge toți pe degete

Ingrediente pentru a face ouă de Paște fără zahăr:

- 30 de grame de ciocolată fără zahăr

- 1 matriță de ouă numărul 8

 

Ouă de Paște fără zahăr - Mod de preparare 

 

Primul pas în realizarea ouălor de Paște fără zahăr este pregătirea formelor. Când le aveți complet curate, ștergeți-le cu alcool pentru a vă asigura că sunt complet degresate, altfel ciocolata se va lipi.

Topiți ciocolata. Pentru a face acest lucru, puteți folosi cuptorul cu microunde încălzindu-l timp de un minut la putere minimă într-un recipient adecvat. Dacă preferați, o puteți face la bain-marie. În acest caz, puneți ciocolata într-un recipient peste altul pe un arzător cu apă clocotită, fără a intra în contact cu ea. Se amestecă constant până se topește.

Turnați ciocolata topită peste una dintre forme și distribuiți astfel încât toată suprafața să fie acoperită cu ciocolată.

Vrei să gătești cozonacul cum nu o face nimeni? Kozonak bulgar, o senzație pentru masa de Paște. Fă porție dublă!

Când aveți ciocolata gata, puneți-o cu capul în jos deasupra recipientului cu restul de ciocolată, astfel încât excesul să cadă.

Repetați aceeași procedură cu restul formelor. Apoi lăsați-l să se răcească la temperatura camerei dacă vremea este rece. Dacă este cald, ar trebui să le păstrați la frigider.

Desfaceți cu grijă ouăle de ciocolată fără zahăr și puneți-le într-o tigaie fierbinte, astfel încât marginile să se topească ușor. Puteți încălzi ouăle peste un prăjitor de pâine electric sau peste o oală cu apă fierbinte.

Unește două jumătăți pentru a forma oul. Decorați ouăle cum doriți și ai deja gata ouăle de Paște fără zahăr! 

Nu-i poți uita gustul. Din brânză de vaci, griș și-o tigaie faci cel mai demențial desert. Uită de clasicii papanași

Poftă bună!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel