Pâine cu banane: rețetă neobișnuită, dar bună, simplă și ușoară. Dacă vrei să mănânci un desert parfumat, dar vrei să stai departe de făină, zahăr rafinat, uleiuri și conservanți, pâinea cu banane este un compromis bun.
Este un preparat interesant, foarte gustos, sănătos și bogat în nutrienți. Apropo, este și foarte simplu de preparat. Nu trebuie să fii un bucătar priceput pentru a-l face. Nu cunoaștem originea exactă a acestei pâini, deși face parte din bucătăria tradițională a mai multor țări.
Așa cum se întâmplă întotdeauna în bucătărie, există multe versiuni ale rețetei de pâine cu banane. Fiecare o poate alege pe cea care îi place cel mai mult. Azi vă propunem o rețetă ușoară și hrănitoare a pâinii cu banane.
Pâine cu banane: Ingredientele
o sută de grame de făină de migdale;
40 de grame de făină de ovăz;
praf de copt - un plic;
o jumătate de linguriță de sare,
două banane coapte;
două ouă;
două linguri de miere de albine;
cincizeci de grame de ulei de cocos,
șaizeci de mililitri de apă.
Pâine cu banane: sățioasă și potrivită pentru orice dietă. Fără zahăr și cu un minim de calorii. PREPARAREA
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade. Se amestecă, într-un, bol făină de migdale; făină de ovăz; praful de copt și jumătatea de linguriță de sare.
Vedeți și: Tort cu banane și nucă de cocos. O delicatesă pufoasă, parfumată și dulce ca mierea
Într-un alt castron, pasați bananele și amestecați-le cu cele două linguri de miere de albine; uleiul de cocos, și cele șaizeci de mililitri de apă.
Vă sugerăm și: Biscuiți de post din fulgi de ovăz și îndulciți cu banane. Sunt foarte sănătoși chiar și pentru copii
Cu un mixer electric batem bine cele două ouă, pe care le adăugăm, apoi, în compoziția cu miere și uleiul de cocos. Mixați din nou compoziția. Acum este timpul să adăugați compoziția de mai sus în bolul cu făina. Amestecați până veți obține un aluat catifelat și omogen.
Ați putea prepara și: Tort cu nucă de cocos și ciocolată albă. Un desert ușor, delicios și pufos ca un nor!
Turnați aluatul obținut într-o formă de copt pe care ați uns-o în prealabil cu puțin ulei. Pâine cu banane se coace la 180 de grade, cel puțin o oră. Poftă bună!
Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News