Pâine de porumb, fără făină. Trucuri pentru a-ți ieși foarte pufoasă! O să o gătești chiar azi

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Pâine de porumb, fără făină. Trucuri pentru a-ți ieși foarte pufoasă! O să o gătești chiar azi. FOTO?: captură video YouTube @Rashel Román Recetas
Pâine de porumb, fără făină. Trucuri pentru a-ți ieși foarte pufoasă! O să o gătești chiar azi. FOTO?: captură video YouTube @Rashel Román Recetas

A rămas fără idei de gătit? Ei bine, învață cum să prepari o pâine de porumb delicioasă! Îți sugerăm și trucuri pentru a o face foarte pufoasă. 

Publicitate

Nu veți avea nevoie de atâtea ingrediente și procesul este foarte simplu. De asemenea, îndrăznește să gătești și să descoperi adevărata savoare a acestui desert mexican.

Rețeta de toast hawaian, un preparat tradițional german delicios, la mai puțin de 10 lei

Te învățăm cum să faci pâine de porumb ieftin și rapid. Să gătim!

 

Ingrediente pentru a face pâine de porumb

 

- 4 bucăți de porumb

- ½ cană de zahăr (100 grame)

- 2 ouă

- 2 lingurițe de praf de copt

- 2 lingurițe de vanilie

- 90 de grame de unt.

Aluat de pizza fără frâmântare. Îl poți face acasă și iese exact ca la restaurant

 

Cum se face pâine de porumb 

 

Te întrebi cât de pufoasă se face pâinea de porumb? Ei bine, atunci rețeta începe prin curățarea și decojirea porumbului. Merge foarte bine cu porumb proaspăt decojit, deși poți folosi porumb galben conservat dacă vrei, doar asigură-te că este nesărat.

Într-un recipient, separă gălbenușurile de albușuri, se adaugă zahărul și se bat până când albușurile sunt asamblate. Le puteți face manual sau cu ajutorul unui mixer.

Aduceți boabele de porumb, untul, praful de copt, gălbenușurile de ou și vanilia la blender. Se amestecă până când porumbul este măcinat perfect.

Truc: îl poți combina cu porumb dulce din conservă.

Când porumbul este lichefiat, se adaugă albușurile bătute cu zahăr și se amestecă cu mișcări învăluitoare pentru a evita eliminarea aerului. Se amestecă încet până când toate ingredientele sunt complet integrate.

Într-un recipient uns în prealabil cu ulei sau unt și care este potrivit pentru cuptor, se pune amestecul pentru pâinea de porumb. Distribuiți bine și apoi coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 40 de minute.

După timpul de coacere, se lasă să se răcească în cuptor pentru a nu se dezumfla prea mult. Când este caldă, o puteți servi.

Pregatește această rețetă, nu vei regreta că ai încercat această delicioasă pâine de porumb!

Pâine umplută cu mozzarella, usturoi și ierburi aromate - atât de gustoasă, încât nu îi poți rezista

 

Cu ce ​​să însoțească pâinea de porumb 

 

Cel mai bun acompaniament pentru pâinea de porumb este, fără îndoială, dulce de leche sau caramel.

O puteți însoți și cu o linguriță de înghețată de vanilie de casă, va fi desertul perfect.

Acest desert delicios este și mai bine savurat la o temperatură medie, încercați-l cald și vă veți da seama că nu veți avea nevoie de nimic altceva.

Poftă bună!

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt               
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g               
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G               

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel