Pandișpan Oreo pufos, fără coacere și fără făină. Rețeta delicioasă din doar patru ingrediente!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Pandișpan Oreo pufos, fără coacere și fără făină. Rețeta delicioasă din doar patru ingrediente!
Pandișpan Oreo pufos, fără coacere și fără făină. Rețeta delicioasă din doar patru ingrediente!

Pandișpan Oreo delicios și pufos, fără coacere. Citește rețeta pe care v-am pregătit-o și invită familia la masă! 

Publicitate

Continuăm să experimentăm în bucătărie și am găsit un nou desert pe care copiii și adulții îl vor adora. Spre deosebire de multele rețete de Oreo fără coacere, această versiune este un pandișpan adevărat, autentic, care nu necesită mai mult de patru ingrediente!

Citește și Bile Oreo, un desert spectaculos din doar trei ingrediente: Crocante la exterior și foarte pufoase în interior

Desigur, va dura aproximativ o oră pentru a-l pregăti, dar gustul va merita din plin. Nici măcar nu ai nevoie de făină. Pandișpanul Oreo are nevoie doar de biscuiți Oreo, lapte, zahăr și puțin praf de copt. Se poate mai ușor de atât? Imposibil!

 

Pandișpan Oreo - Ingrediente:

 

– biscuiți Oreo (aproximativ 30 de bucăți)
– 1 cană lapte (migdale sau soia)
– 1 lingură zahăr brun
– 1 linguriță praf de copt

 

Pandișpan Oreo - Mod de preparare


Separați biscuiții în jumătate și îndepărtați crema. Păstrați umplutura biscuiților într-un recipient. Odată ce ai toți biscuiții gata, pune-i puțin câte puțin în blender și zdrobește-i până devin o pudră.

Cu ajutorul unei căni de măsurare, se pun două căni de pudră de biscuiți într-un bol și se adaugă lingura de zahăr și lingurița de praf de copt.

Adăugați treptat cana de lapte și amestecați bine pentru a integra toate ingredientele.

Vezi și Prăjitura Oreo - desertul delicios gata în doar 30 de minute

Puneți amestecul de ciocolată într-o tavă circulară, unsă în prealabil cu ulei. Veți avea nevoie de un grătar gros pentru a găti prăjitura pe aragaz fără a fi direct pe foc. Porniți aragazul la foc mediu pentru a încălzi grătarul gros. Folosiți o cratiță mai mare pentru a pune forma cu amestecul și așezați-o pe grătar. Acoperiți bine și schimbați temperatura aragazului la foc foarte scăzut.

Lăsați să se încălzească aproximativ 55 de minute. Fă testul cu scobitoarea pentru a vedea dacă prăjitura ta este gata. Se ia de pe foc și se așteaptă să se răcească puțin pentru a o putea desface.

Odată scos din formă, îl tăiem în jumătate și întindem crema pe care am scos-o de pe biscuiți (topită în prealabil în cuptorul cu microunde). Așteptați să se răcească și puneți cealaltă jumătate de pandișpan.

Puteți acoperi pandișpanul cu ciocolată topită la bain-marie sau mai multă umplutura Oreo. Serviți și poftă bună!

Notă: Această rețetă se poate face și vegană, doar înlocuiți laptele de vacă cu un lapte de migdale sau de soia. Va ieși delicios!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel