Pandișpan pufos cu miere și cafea. Un desert de vis, cu efort minim. Nu o să-ți vină să crezi că iese așa capodoperă!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Pandișpan pufos cu miere și cafea. Un desert de vis, cu efort minim. Nu o să-ți vină să crezi că iese așa capodoperă! FOTO: captură video YouTube @Matias Chavero
Pandișpan pufos cu miere și cafea. Un desert de vis, cu efort minim. Nu o să-ți vină să crezi că iese așa capodoperă! FOTO: captură video YouTube @Matias Chavero

Budinca de miere este rezultatul amestecării ingredientelor de bază pentru a face un pandișpan: ouă, făină și ulei, împreună cu alte ingrediente foarte aromate și delicioase care o vor face unică. 

Este vorba despre miere, combinată cu scorțișoară, esența de vanilie, cafea și zahăr. Puteți adăuga și nucșoară, cuișoare, stafide sau nuci dacă doriți. Va fi un preparat perfect de servit în timpul ceaiului, alături de infuzia preferată și fructe proaspete. 

Prăjitură „1234” mega pufoasă! Desertul ăsta te scoate din minți! Metoda simplă și rapidă de preparare

Vă învățăm cum să faceți pandișpan cu miere. Să gătim!

 

Pandișpan cu miere - Ingrediente

 

- 1 ou

- 1 cană făină auto-crescătoare

- 3 linguri de miere

- ½ linguriță de scorțișoară

- 1 linguriță de esență de vanilie

- 100 de grame de cafea

- ⅓ cană zahăr brun

- ⅓ cană de ulei

- 1 măr mic verde.

Dintr-o portocală și două ouă faci cel mai pufos pandișpan. Ingredientul secret ca să-ți iasă miezul moale. O rețetă super rapidă

 

Cum se prepară pandișpanul cu miere

 

Procesați oul la temperatura camerei în blender, împreună cu uleiul, zahărul, scorțișoara și esența de vanilie.

Sfat: dacă nu aveți blender, vă recomandăm să mixați aceste ingrediente cu un mixer manual timp de aproximativ 3 minute. Puteți înlocui zahărul brun cu cel alb.

Când ingredientele sunt bine integrate și spumoase, adăugați mărul decojit anterior și fără semințe. Procesați până se dizolvă complet.

Sfat: dacă nu ai blender sau robot de bucătărie adaugă mărul răzuit fin.

Luați preparatul într-un recipient și adăugați făina și cafeaua cernute anterior. Cu mișcări învăluitoare pentru a nu scădea agitația, se integrează.

Turnați preparatul budincii de miere în forma în care doriți să o gătiți, în prealabil unsă și înfăinată. Gătiți pandișpanul în cuptorul preîncălzit la 180 ºC circa 30 de minute sau pâna trece testul scobitorii.

Rezervați până când pandișpanul cu miere se răcește pentru a-l scoate din matriță și savurați. 

Budincă de fructe sau budincă englezească, o bunătate de te lingi pe degete! Pufoasă, umedă și gata imediat

 

Cu ce ​​să însoțească budinca din miere

 

Puteți decora budinca din miere cu zahăr pudră. O puteți prezenta însă și cu o glazură simpla de lămâie, glazură de portocale sau glazură de ciocolată, merg perfect cu acest preparat.

De asemenea, dacă doriți, decorați cu miere și câteva bucăți de nucă.

Poftă bună! 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt            
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g            
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G             

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel