Panică în aer: o aeronavă s-a întors în Germania, după o coborâre de urgență

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Panică în aer: o aeronava s-a întors în Germania, iar pasagerii au fost informați despre o „restricție a spațiului aerian
Panică în aer: o aeronava s-a întors în Germania, iar pasagerii au fost informați despre o „restricție a spațiului aerian

Zborul Lufthansa LH-758 care a decolat pe 1 octombrie, la ora 11:00, de la Frankfurt  către India, iar în momentul în care a ajuns în apropiere de Praga, a fost nevoit să se întoarcă în Germania.

Airbus A340-300 de la Lufthansa  urma să ajunsă în în Chennai la scurt timp după miezul nopții.

Dar lucrurile au stat diferit spre nemulțumirea pasagerilor. La 40 de mile sud de Praga, pilotul a inițiat o „coborâre de urgență” de la aproximativ 10.000 de metri la 8.800 de metri. Echipajul a decis să se întoarcă la scurt timp după aceea.

Clipe de coșmar pentru pasagerii unui avion cu destinația Spania. Piese ale motorului s-au îndoit în zbor

Potrivit controlului german de trafic aerian german (DFS), motivul întoarcerii în U a aeronavei a fost deteriorarea motorului uneia dintre turbinele „CFM56”. După cum este de obicei în astfel de incidente, combustibilul a fost, de asemenea, aruncat.  

Altitudinea de zbor a fost apoi redusă din nou. Avionul a aterizat în cele din urmă în siguranță pe aeroportul din Frankfurt, la aproximativ două ore și 20 de minute după decolare.

Aeroport din Italia, închis, vineri, timp de o oră. Mai multe zboruri, redirecționate către alte orașe. Mii de pasageri au fost afectați!

Cu toate acestea, potrivit portalului Aviation Herald, pasagerii au fost informați despre o „restricție a spațiului aerian” ca motiv al întoarcerii neplanificate la Frankfurt. 

--------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW

  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel