Panică într-o gară din Italia: Un român a sărit dintr-un tufiș și a amenințat trecătorii cu un cuțit

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr român a generat panică în rândul trecătorilor la gara Rimini, după ce a sărit brusc dintr-un tufiș și a amenințat că se sinucide, ținând un cuțit în mână.

Un român din Italia a provocat panică în rândul trecătorilor aflați în apropierea Piazzale Cesare Battisti, zona gării Rimini. Incidentul a avut loc vineri - 6 septembrie, în jurul orei 16:00, când tânărul a ieșit brusc dintr-un tufiș și a început să strige că vrea să se sinucidă, în timp ce avea un cuțit în mână și îi amenința pe cei din jur. 

Panica s-a răspândit rapid printre cei prezenți. Un lucru important de precizat este că zona Piazzale Cesare Battisti este una foarte aglomerată, iar în momentul incidentului, mulți oameni aproape s-au călcat în picioare cu scopul de a fugi și a se proteja de individ. Strigătele tânărului au atras atenția militarilor Regimentului 7 Aviație al Armatei „Vega”, care patrulau zona pentru a asigura paza. Aceștia au intervenit prompt, ordonându-i tânărului să arunce cuțitul. Cu toate acestea, tânărul a refuzat să coopereze și s-a îndreptat amenințător spre casa de bilete, continuând să țină cuțitul în mână.                                                                                                                                                                                                                                  

Citește și: Un român din Italia și-a aruncat intenționat apartamentul în aer, folosind o butelie cu gaz

Militarii, ajutați de polițiștii feroviari care au sosit rapid la fața locului, au început o urmărire a tânărului. Aceștia au reușit să-l prindă și să-l imobilizeze înainte ca acesta să ajungă în stație. Intervenția coordonată a fost esențială pentru prevenirea unei posibile tragedii, având în vedere starea psihologică a tânărului.

Incidentul s-a încheiat fără victime, iar tânărul a fost asistat de personalul Polfer și transportat la secția de poliție pentru audieri. Împotriva sa a fost depusă o plângere pentru deținere ilegală de arme. Intervenția promptă a autorităților a fost apreciată pentru prevenirea unei situații potențial periculoase.                                                                                          

Un incident asemănător a avut loc anul acesta în Italia, când un român a încercat să își pună capăt zilelor, însă era să provoace un incendiu în tot blocul.

Incidentul a avut loc în luna februarie în Torino, la ora 5 dimineața, declanșând panică și daune semnificative în clădirea respectivă. Potrivit primelor rapoarte, bărbatul a deschis gazul în apartamentul său, o acțiune aparent intenționată pentru a-și lua viața.

Această acțiune a dus la o explozie puternică, urmată de un incendiu care a cuprins rapid încăperi adiacente. Două camere dintr-un apartament nelocuit și o cameră dintr-un alt apartament vecin au fost, de asemenea, afectate de flăcări. Citește în continuare aici

------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel