Panică într-un parc tematic din Germania. Pasagerii unui roller coaster, blocaţi în scaune timp de 40 de minute

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:
Roller coasterul Blue Fire din Germania
Roller coasterul Blue Fire din Germania

A fost panică într-un parc tematic din Germania, acolo unde pasagerii unui roller coaster au rămas blocaţi în scaune timp de 40 de minute.

Pasagerii ghinionişti ai unui roller coaster din cel mai mare parc tematic din Germania au fost nevoiţi să petreacă circa 40 de minute blocaţi în scaunele lor, a declarat un purtător de cuvânt al parcului joi, informează DPA, potrivit Agerpres.

Vagoanele roller coaster-ului Blue Fire s-au oprit miercuri înainte de prima ascensiune la Europa-Park din Rust, în apropiere de graniţa cu Franţa.

Un purtător de cuvânt al parcului a declarat că 20 de persoane au fost afectate. Problema "a fost rezolvată", iar trenul a fost pus din nou în funcţiune în aceeaşi după amiază, a precizat el.

Trenul a fost verificat, fiind înlocuită o piesă de mici dimensiuni.

Un vagon al roller coaster-ului nu a reuşit să facă prima ascensiune din cauza "energiei insuficiente în timpul lansării", a explicat un purtător de cuvânt miercuri.

În niciun moment nu a existat o situaţie periculoasă, a precizat purtătorul de cuvânt.

Acesta nu este însă primul incident care implică respectivul roller coaster. Blue Fire nu a reuşit să ia un viraj în aprilie şi a rulat înapoi de patru ori. Defecţiunea a fost remediată la acel moment, a precizat parcul.

Citește mai departe

MAE, avertizare pentru români: Germania suspendă temporar Schengen-ul terestru

 

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Germania că vor fi extinse controalele temporare la toate frontierele terestre ale republicii federale, pentru a proteja securitatea internă şi a reduce migraţia ilegală, începând cu 16 septembrie.

Pe lângă controalele temporare deja existente la frontierele terestre cu Austria, Elveţia, Republica Cehă şi Polonia, vor fi efectuate controale temporare la frontierele terestre cu Franţa, Luxemburg, Ţările de Jos, Belgia şi Danemarca pentru o perioadă de şase luni.

În acest context, MAE recomandă consultarea paginilor de Internet: www.bmi.bund.de  şi www.bundespolizei.de  .

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziţie telefoanele de permanenţă ale Ambasadei României la Berlin: +491601579938, Consulatului General al României la Bonn: +491735757585, Consulatului General al României la Munchen: +491602087789 şi Consulatului General al României la Stuttgart: +491716813450.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel