PAOK - FCSB, rezultat final

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
FCSB - Rapid, rezultat final în Superligă
FCSB - Rapid, rezultat final în Superligă

FCSB a învins în deplasare echipa greacă PAOK Salonic cu scorul de 1-0.

FCSB a câștigat duelul cu echipa greacă PAOK Salonic. Echipa bucureșteană a dus un meci de uzură, dar a câștigat meciul disputat joi seara pe Stadionul Toumba din Salonic, în cadrul etapei a doua a grupelor Europa League.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 45+8, atunci când Daniel Bîrligea a reușit să înscrie dintr-o pasă bine plasată de colegul său, Darius Olaru. Meciul în prima repriză a fost per ansamblu unul echilibrat, cu un plus de ocazii pentru echipa din Grecia. O pierdere pentru roș-albaștri a fost și accidentarea lui Lixandru, în finalul primei reprize. Acesta a fost înlocuit de Malcom Edjouma, iar la scurt timp a venit și golul. 

FCSB a rezistat eroic aproape o repriză întreagă după ce Olaru a fost eliminat în minutul 55 pentru al doilea cartonaș galben. 

Știrea inițială: 

Gigi Becali a venit cu echipa în Grecia

 

Un element inedit al acestei deplasări este prezența lui Gigi Becali, patronul echipei FCSB, care a decis să călătorească alături de echipă pentru acest meci important din Europa League. Într-un gest surprinzător, Becali nu s-a limitat la a însoți echipa, ci și-a adus și călugării cu el și a căutat să închirieze o biserică în Salonic pentru a putea oficia sfânta liturghie în limba română. Legătura sa cu acest oraș grecesc este una personală. Patronul echipei a dezvăluit că ambii săi bunici sunt originari din Salonic, ceea ce face această vizită cu atât mai specială pentru el.

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a fost foarte clar în privința obiectivului echipei sale. În cadrul conferinței de presă de miercuri, Charalambous a subliniat că scopul echipei nu este doar să evite înfrângerea, ci să obțină toate cele trei puncte din acest meci.

„Întotdeauna încerc să le ofer jucătorilor mei toate informațiile necesare pentru a le ușura sarcina pe teren. Am analizat echipa adversă, știm cum joacă și avem un plan bine pus la punct. Dacă toate lucrurile se desfășoară conform așteptărilor, sperăm să facem un meci bun și vom încerca să câștigăm. Ca să fiu sincer, nici mie, nici jucătorilor nu ne place să jucăm la egal. Cred că dacă obiectivul tău este să obții doar un egal, atunci poți fie să obții acel egal, fie să pierzi. Noi vrem să câștigăm acest meci, acesta este obiectivul nostru. Știm că va fi un meci dificil, dar vom da tot ce avem mai bun pentru a obține victoria. Niciodată nu ne gândim la un egal", a declarat antrenorul FCSB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

03 oct 2024, 23:07 in Sport
PAOK - FCSB, rezultat final
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel