Pate de casă din piept de pui: fin, gustos, care nu se compară cu altul! O rețetă extraordinară pentru Revelion, pe care nici nu v-ați imaginat-o

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Pate de casă din piept de pui: fin, gustos, care nu se compară cu altul! O rețetă extraordinară pentru Revelion, pe care nici nu v-ați imaginat-o
Pate de casă din piept de pui: fin, gustos, care nu se compară cu altul! O rețetă extraordinară pentru Revelion, pe care nici nu v-ați imaginat-o

Vă propunem o rețetă de pateu în care urmează să folosim piept de pui și brânză tartinabilă în prepararea lui, așa că va avea o aromă foarte blandă pentru cei mici din casă și va fi ideal pentru masa de Revelion. 

Acest pate de pui este atât de simplu de preparat încât cu siguranță vei îndrăzni să-l faci. Îl poți servi ca aperitiv însoțit de niște pâine prăjită sau, de asemenea, ca umplutură de sandviciuri pentru o gustare pentru copii sau pentru a-l servi la masă la petrecerea de Revelion.

Citește și Salată delicioasă pentru masa de Crăciun. Uită de clasica salata de boeuf! Este mult mai bună această rețetă!

 

Pate de pui - Ingrediente

 

½ piept de pui

o ceapă

200 de grame de brânză tartinabilă

un strop de lapte

sare

piper

ulei de măsline extra virgin

Vezi și Batoane de cartofi, rețeta simplă: crocante la exterior, moale la interior și cu un gust divin

 

Pate de pui - Mod de preparare

 

Tocăm ceapa și o punem într-o tigaie cu puțin ulei de măsline. Când începe să se rumenească, adăugăm carnea tăiată bucățele mici și lăsăm până este fiartă. Nu o vom lăsa să se rumenească excesiv.

Lăsăm puțin să se răcească, apoi punem intr-un blender împreună cu brânza tartinabilă, un praf de sare și câteva boabe de piper. Se mixează la viteză maximă până se obține o cremă omogenă.

Încearcă și Prăjitura rapidă care nu se compară cu niciun Tiramisu. Este de zece ori mai delicioasă!

Dacă nu avem un blender, putem face acest pate în mașina de tocat sau cu mixerul, în acest caz va trebui să adăugăm puțin lapte pentru a ajuta mixerul să macine totul.

Punem acest pate de pui la frigider pentru câteva ore. Este mai bine dacă îl facem cu o zi înainte.

Poftă bună!

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel