Ingrediente pentru prepararea pateului de ciuperci
- 300 de grame de ciuperci
- 1 ceapă albă
- 2 căței de usturoi
- 30 de grame de nuci
- 50 de grame de pesmet
- 30 de mililitri de ulei de măsline
- 1 praf de sare
- 1 praf de piper.
Cum se prepară pateul de ciuperci
Înainte de a face această rețetă de pate de ciuperci, primul pas este să pregătiți toate ingredientele.
Într-o tigaie cu ulei de măsline se adaugă ceapa și usturoiul tăiate cubulețe mici, se călesc la foc mic până ce ceapa devine translucidă, aproximativ cinci minute. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați ciupercile feliate și amestecați totul împreună. Gătiți până se rumenesc.
Acum este timpul să transformăm amestecul în pate. Pentru a face acest lucru, adaugă într-un bol ciupercile călite cu ceapă și usturoi, pesmetul, nucile și un strop de ulei de măsline și procesează totul foarte bine până obții un amestec omogen, rectifică aroma cu sare și piper.
Serviți pateul de ciuperci și bucurați-vă să îl însoțiți cu pâine prăjită sau biscuiți.
Cremă de brânză de casă, dintr-un singur ingredient. Mai gustoasă decât în orice supermarket
Poftă bună!
Vezi și
Pate de casă din piept de pui: fin, gustos, care nu se compară cu altul!
Vă propunem o rețetă de pateu în care urmează să folosim piept de pui și brânză tartinabilă în prepararea lui, așa că va avea o aromă foarte blandă pentru cei mici din casă.
Acest pate de pui este atât de simplu de preparat încât cu siguranță vei îndrăzni să-l faci. Îl poți servi ca aperitiv însoțit de niște pâine prăjită sau, de asemenea, ca umplutură de sandviciuri pentru o gustare pentru copii.
Pate de pui - Ingrediente
- ½ piept de pui
- o ceapă
- 200 de grame de brânză tartinabilă
- un strop de lapte
- sare
- piper
- ulei de măsline extra virgin.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News