Pate de porc, rețeta care îți garantează succesul la masa de Crăciun! Surprinde-ți oaspeții

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Pate de porc, rețeta care îți garantează succesul la masa de Crăciun! Surprinde-ți oaspeții
Pate de porc, rețeta care îți garantează succesul la masa de Crăciun! Surprinde-ți oaspeții

Vrei să încerci o rețetă delicioasă? Ei bine, urmați această rețetă pas cu pas și învățați cum să faceți un pate de porc rafinat pentru a vă surprinde oaspeții și familia acasă. Rămâi cu noi și descoperă un aperitiv rapid și ușor de preparat.

Ingrediente pentru prepararea pateului de porc

 

- 500 de grame de carne de porc

- 2 cutii de bere blonda

- 2 foi de dafin

- 2 ramuri de cimbru

- 1 praf de usturoi pudră

- 1 praf de sare

- 1 praf de piper negru.

Din doar două ingrediente faci un desert WOW! Fără cuptor și fără făină, gata în cinci minute! - FOTO

Pentru a face pateul

- 2 lingurițe de maioneză sau cremă de brânză

- 3 lingurițe de sos BBQ

- 1 linguriță de pătrunjel proaspăt

- 1 linguriță oregano uscat

- 1 praf de pastă de usturoi

- 1 praf de sare

- 1 praf de piper negru

- 1 ceapă mov.

 

Cum se prepară pateul de porc

 

Primul nostru pas pentru a face pateul de casă este să pregătim ingredientele.

Luați o oală adâncă la foc mediu, odată fierbinte adăugați o linguriță de ulei de floarea soarelui și adăugați carnea de porc cu sare, piper și pudra de usturoi după gust.

După ce carnea de porc este sote, se adaugă berea și dacă nu este acoperită complet, se adaugă apă până se acoperă. Adăugați frunza de dafin, cimbru și gătiți până se înmoaie.

Acum vom pregăti ingredientele pentru a face pateul de porc.

Pionono de Crăciun, genial de bun! Aperitiv de milioane! Salvează rețeta

Într-un robot de bucătărie adăugăm carnea cu ceapa. Prelucrează foarte bine ingredientele pateului nostru de casă.

Adăugați pătrunjelul proaspăt și procesați din nou. Ceea ce ne dorim este să obținem acea consistență a pateului de porc.

Luați amestecul din pateul nostru de casă într-un castron și adăugați maioneză, oregano și sosul bbq. Se amestecă bine toate ingredientele. 

Truc: Amintiți-vă că dacă nu vă place maioneza puteți folosi cremă de brânză tartinabilă.

Ideal este să obțineți o consistență cremoasă. Rectificați aroma și adăugați un praf de sare, piper negru și usturoi.

Punem pateul nostru de porc în forma în care urmează să-l servim. Ideal este să îi dăm o formă uniformă deasupra cu o spatulă de întins și să îl ținem la frigider până la momentul servirii.

„Crizantemă” din ceapă prăjită, o rețetă de vis! Gustare perfectă și pentru oaspeți. Neapărat se însoțește cu acest sos - FOTO

Scoateți pateul de porc din frigider și serviți cu pâine prăjită. Această rețetă este diferită și delicioasă! Poftă bună!

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt          
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g          
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G          

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ          

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel