Pate din legume. Nu se compară cu nimic altceva: cremos și gustos. Super rețetă!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Pate din legume. Nu se compară cu nimic altceva: cremos și gustos. Super rețetă! FOTO: captură video YouTube @Y hoy qué comemos
Pate din legume. Nu se compară cu nimic altceva: cremos și gustos. Super rețetă! FOTO: captură video YouTube @Y hoy qué comemos

Dacă aveți oaspeți la masă și doriți să pregătiți niște aperitive ușoare, nimic mai bun decât pateurile. La StiriDiaspora.ro avem o mare varietate și astăzi vă oferim o variantă vegană delicioasă făcută din legume. Veți iubi acest pate de legume pentru aroma sa blândă și textura incredibilă.

Pate de legume - Ingrediente

 

- 1 bucată vânătă

- ½ de ceapă albă

- 1 cățel de usturoi

- 5 grame de pătrunjel proaspăt

- ½ linguriță de chimion

- 1 strop de ulei de măsline

- zeamă de lămâie (după gust)

- 1 praf de sare

- 1 praf de piper.

Cremă de brânză de casă, dintr-un singur ingredient. Mai gustoasă decât în orice supermarket

 

Pate de legume - Mod de preparare

 

Înainte de a face acest pate de legume, primul pas este să pregătiți toate ingredientele.

Apoi, punem vinetele tăiate pe lungime într-o tavă și facem niște tăieturi ca să se gătească mai ușor. Se adaugă și o ceapă tăiată în jumătate și se condimentează cu sare, piper și ulei de masline. Se coace la 200ºC timp de 45 de minute, până devin aurii.

După ce scoatem legumele din cuptor așteptăm să se răcească puțin și le punem în blender: pulpa de vinete, ceapa, cățelul de usturoi, zeama de lămâie și un strop de ulei de măsline. Se procesează până se obține un amestec omogen.

Pentru a termina acest pate de legume, adăugați pătrunjelul, chimenul, piperul și sarea. Procesați din nou pentru câteva minute.

Este gata! Puteți să serviți pateul de legume! Poftă bună!

Pate de casă din piept de pui: fin, gustos, care nu se compară cu altul! O rețetă extraordinară pentru Revelion, pe care nici nu v-ați imaginat-o

 

Vezi și 

 

Așa se face cel mai gustos pate de ton cu cremă de brânză. Perfect la orice oră. Rezultatul e wow în doar 10 minute!

 

Această rețetă de pate de ton cu cremă de brânză le are pe toate, pentru că este mai ușoară decât cea tradițională și, prin urmare, are mai puține calorii. Se face foarte rapid. În doar 10 minute veți avea gata un pate de casă minunat și delicios pentru sandvișuri, pâine prăjită, tartine sau orice aperitiv la care vă puteți gândi. Îndrăznești? La StiriDiaspora.ro te învățăm pas cu pas cum să faci pate de ton cu brânză Philadelphia.

Ingrediente:

- 1 conservă de ton natural

- ½ pachet cremă de brânză ușoară (150 g)

- 2 linguri pătrunjel tocat

- 1 lingură ulei de măsline (opțional)

- 1 praf de piper negru

- 1 praf de sare.

Citește continuarea AICI....

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel