Pătrățele cu Nutella. Desertul perfect din doar 5 ingrediente. E cea mai tare rețetă de la începutul anului

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Pătrățele cu Nutella. Desertul perfect din doar 5 ingrediente
Pătrățele cu Nutella. Desertul perfect din doar 5 ingrediente

Pătrățelele cu Nutella sunt un desert irezistibil, gata să fie savurat la sfârșitul oricărei mese sau ca o gustare sățioasă. Acest desert e gata în doar câteva minute, dacă nu luăm în calcul timpul de coacere. 

Pătrățele cu Nutella sunt un deliciu dulce gata în doar câțiva pași. Delicios și irezistibil, acest preparat trebuie savurat la sfârșitul mesei sau ca o gustare. Cu siguranță, copiii, dar nu numai ei, le vor îndrăgi pe loc!

Aluatul este pe bază de ouă, unt, zahăr și făină și este atât de special datorită prezenței celei mai populare creme de alune din toate timpurile. Odată coaptă, putem tăia prăjitura în porții mai mici sau mai mari, în funcție de preferințele noastre. Importantă e forma.

Nu ratați ocazia să faceți pătrățele cu Nutella, cea mai tare rețetă din acest început de an. 

Ingrediente

 

- 300 g Nutella

- 80 g de zahăr granulat

- 80 g de unt

- 100 g de făină

- 2 ouă

Cum faci cele mai gustoase pătrățele cu Nutella

 

În primul rând, luăm un castron mare și adăugăm zahărul granulat cu untul topit. Amestecăm foarte bine aceste două ingrediente cu un tel electric pentru a obține o consistență cremoasă.

După ce s-au amestecat bine, adăugăm ouăle pe rând.

După ce am amestecat si ouăle, acum este momentul în care încorporăm Nutella. Dacă dorim să ne facem viața mai ușoară în această operațiune, putem încălzi puțin celebra cremă pentru a o înmuia. Se amestecă totul foarte bine, apoi se adaugă făina cernută anterior și se încorporează total. După ce s-a încorporat total făina, suntem gata s-o coacem. 

Se transferă amestecul într-o formă dreptunghiulară de 20x30 cm tapetată cu hârtie de copt.

Se nivelează cu o spatulă pentru a obține o grosime egală, apoi se coace în cuptorul preîncălzit la 180° timp de 25-30 de minute.

Se lasă să se răcească puțin, iar apoi se taie în formă de pătrățele. Sunt un deliciu fără egal, așa că atenție la cantitatea pe care o mâncați.  

Poftă bună!

Dacă ți-a plăcut această rețetă, atunci cu siguranță îți va plăcea și cel mai tare cheesecake cu mascarpone

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel