Patronul unui fast-food din Craiova, Ciprian Ogarcă, s-a gândit să îi ajute pe medicii care lucrează în prima linie în lupta contra coronavirusului. El face pizza cu praz pe care o duce personal la spital.
Patronul recunoaște că vânzările i-au scăzut de când a îânceput pandemia și că în unele zile cuptorul este încins doar pentru mâncarea donată medicilor.
„Am luat hotărârea să fim olteni pentru olteni”
„Cu toţii trecem printr-o perioadă grea şi, ca toate firmele, şi firma mea, este puţin afectată. Cu toate astea am luat hotărârea să fimşi să ajutăm spitalul nr.1, Secţia Terapie Intensivă", a spus Ciprian Ogarcă.
Solidaritatea lui Ciprian îi ajută pe medici să nu se simtă singuri în această luptă. Pizza e doar un bonus pentru ei.
„Când eşti speriat, ca orice om, chiar dacă eşti medic şi eşti pregătit pentru foarte multe lucruri (...) te simţi extraordinar când ştii că lumea e alături de tine. Cel puţin ştii că îţi apreciază munca şi te apreciază pe tine ca om, în primul rând şi ulterior ca medic", spune Mugur Popescu, medic la ATI în cadrul SJU Craiova.
La secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova, în 24 de ore lucrează, în medie, 18 cadre medicale, scrie Mediafax.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News