Pericolul din usturoiul chinezesc. Ce NU ni se spune

Narcis Popa |
Data publicării:

Usturoiul produs în China este toxic, potrivit unui site de specialitate care a realizat un studiu. 

Producătorii chinezi folosesc pesticide interzise de lege pentru a accelera creșterea legumelor și fructelor pe care le cultivă, scrie healthyfoodhouse.com. Prin alte toxine, aceștia utilizează parathion și phorat, care au un efect devastator asupra corpului, relatează sursa citată 

Cum identifici usturoiul chinezesc?

Usturoiul chinezesc este mai ușor și mai puțin bombat.
Usturoiul românesc este mai gustos și are un miros mai puternic decât cel produs în China.
Producătorii chinezi îndepărtează rădăcinile și cotorul reducând din greutatea produsului pentru a economisi la transport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel