Perturbări pe Magistrala București - Constanța din cauza unui incendiu de vegetație: 10 trenuri au fost oprite / Update: Circulaţia feroviară a fost redeschisă

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:

Circulaţia feroviară pe Magistrala Bucureşti - Constanţa este oprită temporar din cauza unui incendiu de vegetaţie în zona staţiei Dragoş Vodă şi în linie curentă între Dragoş Vodă şi Ciulniţa.

Circulația feroviară pe Magistrala București - Constanța este suspendată temporar din cauza unui incendiu de vegetație în zona stației Dragoș Vodă și pe linia curentă între Dragoș Vodă și Ciulnița, informează Compania Națională de Căi Ferate CFR SA.

Autoritățile ISU au decis să oprească circulația trenurilor pe ambele fire între Dragoș Vodă și Ciulnița și au cerut ca linia de contact să fie deconectată pentru a permite intervenția în lichidarea incendiului.

Intervențiile s-au încheiat în zona Dragoș Vodă - Ciulnița, însă echipele de pompieri continuă să acționeze în apropierea stației Dragoș Vodă, precizează reprezentanții CFR SA, citați de Agepres. 

În acest moment, zece trenuri de călători sunt oprite în gările de pe traseu până la finalizarea completă a intervențiilor ISU. Trenurile respective sunt: IR 1580, IR 1582, IR 1981, IR 10181, IR 1994, IR 11681, IR 11504, IC538, IR 11084 și IR 11081.

"Transmitem scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Constanţa va depune toate eforturile necesare pentru reînscrierea operativă a trenurilor în circulaţie, după finalizarea intervenţiilor ISU", susţin reprezentanţii CFR SA. 

ACTUALIZARE: 

Circulaţia feroviară pe Magistrala Bucureşti - Constanţa a fost redeschisă pe ambele fire între Dragoş Vodă şi Ciulniţa, toate trenurile care au staţionat temporar în gările de pe traseu fiind reînscrise treptat în circulaţie, a anunţat, duminică, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

"Circulaţia feroviară a fost redeschisă la ora 11:20 pe distanţa Dragoş Vodă - Ciulniţa. Odată cu finalizarea intervenţiilor ISU pentru lichidarea incendiului de vegetaţie şi din zona staţiei Dragoş Vodă şi redeschiderea ambelor fire pe distanţa Dragoş Vodă - Ciulniţa, toate trenurile care au staţionat temporar în gările de pe traseu, sunt reînscrise treptat în circulaţie", a precizat CFR SA.

-----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel