Pescobar anunță că angajează foști inspectori ANPC la restaurantele lui, după ce a fost amendat și închis

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Pescobar anunță că angajează foști inspectori ANPC la restaurantele lui, după ce a fost amendat și închis / Foto: Tiktok
Pescobar anunță că angajează foști inspectori ANPC la restaurantele lui, după ce a fost amendat și închis / Foto: Tiktok

După o serie de amenzi și închideri ale restaurantelor sale, controversatul om de afaceri Pescobar, anunță că intenționează să angajeze foști inspectori de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) pentru a asigura respectarea normelor și siguranța clienților în restaurantele sale.

Pescobar a avut parte de controale riguroase în ultima perioadă, culminând cu închiderea celui de-al doilea restaurant, Taverna Racilor, situat în Snagov. În plus, el a anunțat că și celelalte locații ale sale, inclusiv Oyster Bar Victoriei, sunt supuse unor controale similare.

El a exprimat public nemulțumirea față de ceea ce consideră a fi un "linșaj mediatic" și a pus toate aceste acțiuni în sarcina unui singur om, Horia Constantinescu, președintele ANPC.

 

Pescobar: Angajez trei foști inspectori ANPC sau ANSVSA

 

Însă Pescobar nu se lasă bătut. La câteva zile distanță de la închiderea afacerii, acesta a făcut un anunț neașteptat pe platforma TikTok.

În mesajul său, el a declarat: "Dragilor, fac de aici de la Cluj, unde îmi vin cele mai bune idei, un anunț de angajare. Angajez trei foști inspectori ANPC sau ANSVSA, inspectori care să cunoască normele europene, deoarece noi, nici eu, nici bucătarii mei, sau managerii noștri nu le cunoaștem. Ei le cunosc și vreau să asigure siguranța și protecția clienților noștri în timpul și după desfășurarea activității."

El a mai precizat că acești inspectori vor monitoriza atent calitatea și siguranța alimentelor și vor fi implicați în procesul de aprovizionare a unităților sale. În final, Pescobar a invitat candidații interesați să trimită CV-urile lor la adresa de e-mail [email protected] și a specificat că sunt disponibile trei poziții.

„Dragilor vă aștept cu CV-uri la angajă[email protected]. Am trei poziții: prima, o poziție cu disponibilitate națională, să meargă la locațiile Timișoara, Cluj și în curând și Iași și alți doi să fie la locațiile din Ilfov și București. Doamne ajuta și mersi frumos!”

În timp ce această mișcare ar putea părea neobișnuită, este evident că Pescobar dorește să se asigure că operațiunile sale culinare rămân conforme cu regulamentele și normele europene pentru siguranța alimentelor. Cu această nouă direcție, el speră să-și recâștige reputația și încrederea publicului după recentele controverse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel