Paul Nicolau, cunoscut în România sub numele de Pescobar, este gata să își aducă brandul culinar în Londra, cu planuri ambițioase de a cuceri gusturile britanicilor.
Potrivit publicației Anunțul UK, omul de afaceri a anunțat că a închiriat o locație impresionantă în Camden Market, unde luna viitoare își va deschide restaurantul "Octopus Kebab by Pescobar".
Antreprenorul român, deja celebru în România pentru lanțul său de restaurante Taverna Racilor, a declarat cu încredere că se așteaptă ca la inaugurare să fie o coadă de 1.000 de persoane.
"Vom avea în meniu shaorma de caracatiță și veți vedea ce vom face aici... Vom face senzație în Londra! Vom rupe tot! Le voi da românilor din comunitate un motiv de mândrie, este promisiunea mea și o voi respecta", a spus Nicolau, cunoscut și sub porecla de "Paulica Mondialu".
„Am găsit cea mai bună locație posibilă. Octopus Kebab by Pescobar va începe activitatea în luna octombrie în zona Camden Market și dacă nu va fi o coadă de 1.000 de persoane la deschidere, înseamnă că nu am făcut nimic. Va fi bucătărie deschisă, iar toată lumea va putea gusta cele mai bune produse ale mele din România. Vom rupe tot, vă promit. We will make history!”, a anunțat Pescobar, mai scrie sursa citată.
Anunțul a generat un val de susținere pe rețelele sociale din partea românilor stabiliți în Marea Britanie, care se pregătesc să fie prezenți la deschiderea Octopus Kebab.
Pescobar, un personaj controversat
Paul Nicolau este un personaj controversat în mediul online, clipurile sale fiind extrem de comentare și apreciate. Nu mai departe de luna trecută, el a anunțat că recompensează copiii care au luat 10 la Bac cu câte 100 de euro fiecare.
Mai mult, se pare că ar fi și plănuit să le plătească acestora o excursie pe litoral. Vezi aici detalii.
În toamnă, după o serie de amenzi și închideri ale restaurantelor sale, omul de afaceri a anunțat că intenționează să angajeze foști inspectori de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) pentru a asigura respectarea normelor și siguranța clienților în restaurantele sale.
"Dragilor, fac de aici de la Cluj, unde îmi vin cele mai bune idei, un anunț de angajare. Angajez trei foști inspectori ANPC sau ANSVSA, inspectori care să cunoască normele europene, deoarece noi, nici eu, nici bucătarii mei, sau managerii noștri nu le cunoaștem. Ei le cunosc și vreau să asigure siguranța și protecția clienților noștri în timpul și după desfășurarea activității.", spunea el atunci.
Vezi aici detalii.
----------------------------------------------------
Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:
-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH
-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6
-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News