Pionono cu șuncă și brânză. Rețeta pas cu pas a unei rulade incredibile. O poți face chiar dacă nu ai gătit niciodată!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Pionono cu șuncă și brânză. Rețeta pas cu pas a unei rulade incredibile. O poți face chiar dacă nu ai gătit niciodată! FOTO: captură video YouTube @VIX Yum en Español
Pionono cu șuncă și brânză. Rețeta pas cu pas a unei rulade incredibile. O poți face chiar dacă nu ai gătit niciodată! FOTO: captură video YouTube @VIX Yum en Español

Învață cum să gătești acest pionono cu șuncă și brânză într-un mod ușor și simplu. Îl poți face acasă fără complicații. În plus, este un preparat care se poate consuma atat cald cât și rece și nu durează mult timp să îl ai gata, întrucât nu vei avea nevoie decat de cinci minute la cuptor pentru a avea baza de pionono pregătită. De asemenea, îndrăznește să faci acasă această rețeta delicioasă, chiar dacă nu ești bucătar.

Continuați să citiți și învață la StiriDiaspora.ro cum să faci pionono cu șuncă și brânză, această ruladă delicioasă. Să gătim!

Turtele bunicii, rețeta unui fel de mâncare gătit aproape din nimic. Cu aceste ingrediente ies pufoase, iar aroma este incomparabilă

 

Pionono cu șuncă și brânză - Ingrediente

 

- 6 oua M

- 75 de grame de zahăr brun (1/2 cană)

- 100 de grame de făină grâu (3/4 cană)

- 225 de grame de șuncă

- 50 de grame de brânză rasă

- 25 de grame de brânză proaspătă.

Alternativa pentru tradiționalele sarmale, la cuptor. Uită de frunzele de varză! Nu vei rezista!

 

Pionono cu șuncă și brânză - Mod de preparare

 

Pentru a face rețeta de pionono cu șuncă și brânză, mai întâi vom face baza de pionono. Pentru a face acest lucru, spargeți ouăle într-un bol și adăugați zahărul. Cu niște tije electrice, bateți până rezultă un amestec foarte spumos.

Se încorporează făina de grâu și se amestecă bine, de data aceasta cu niște tije manuale pentru ca ouăle să nu coboare excesiv, amestecând cu mișcări învăluitoare.

Preîncălziți cuptorul la 180ºC și apoi tapetați o tavă cu hârtie de copt, întindeți pe ea aluatul de pionono cu o spatulă. Apoi, coaceți cu căldură sus și jos la 180 ºC timp de 5 minute sau până când foaia de pionono este aurie.

Vă întrebați cum să umpleți un pionono? Ei bine, mai întâi scoateți tava cu pionono din cuptor și puneți deasupra ei feliile de șuncă. Se presară toată suprafața cu brânză rasă și se adaugă deasupra bucățele mici de brânză proaspătă.

Sfat: poți folosi brânză feliată, brânzeturi tari sau brânzeturile tale preferate.

Rulați cu grijă pionono cu șuncă și brânză. Tăiați pionono umplut cu brânză și șuncă în felii groase.

Serviți imediat și bucurați-vă de această rețetă delicioasă. De asemenea, dacă doriți, puteți însoți pionono-ul cu maioneză de casă sau maioneză fitness. 

Poftă bună!

Uită de colțunași! Empanadas de casă, rețeta pas cu pas: Le poți umple cu orice! Vedeta fiecărei mese pentru familia ta

 

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt    
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g    
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G     

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel