Pizza cu cartofi umpluți, un deliciu ușor de făcut: Familia va cere mereu această rețetă la cină

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Pizza cu cartofi umpluți, un deliciu ușor de făcut: Familia va cere mereu această rețetă la cină
Pizza cu cartofi umpluți, un deliciu ușor de făcut: Familia va cere mereu această rețetă la cină

De când am făcut această pizza cu cartofi umpluți, familia mea îmi cere mereu să o fac din nou la cină. Este ușor de făcut și are doar 160 de calorii per porție.

Pentru o cină delicioasă, veți avea nevoie de mai puțin de 30 de minute, căci atât durează pregătirea și gătirea rețetei de pizza cu cartofi umpluți. Pentru că este o rețetă ușoară, este cea mai bună alternativă pentru cei aflați la dietă. Cu siguranță, aceasta este rețeta perfectă pentru cei care sunt mereu în căutarea unor mâncăruri versatile și delicioase pentru a-și surprinde familia în fiecare zi și a-i face pe toți fericiți.

S-ar putea să îți placă și: Gogoșile acestea sunt bijuterii. Se fac imediat din brânză de vaci. Mănânci și mai vrei!

Viteza de execuție a acestei pregătiri va rezolva, ca prin farmec, problema lipsei de timp și vă va garanta în continuare un mare succes. Chiar și copiii vor fi entuziasmați de ea, evitând pentru o seară obișnuitele lor crize de furie obositoare, apoi, dacă o propuneți unor invitați, îi veți cuceri fără îndoială. Să vedem cum se prepară!

Rețeta de pizza cu cartofi umpluți

 

Timp de preparare: 15 minute
Timp de gătire: 25 minute
Timp total: 40 minute
Porții: 6 felii
Calorii: 160 per felie

Ingrediente

500 g cartofi (3 de mărime medie)
100 g făină
1 ou
1 vârf de cuțit de sare

Ce aveți nevoie pentru umplutură

100 g mozzarella ușoară, tăiată în cubulețe
4 linguri de sos de roșii

Nu rata: Rețeta de tort magic, din trei ingrediente: E gata în 5 minute și are doar 80 de calorii


Pregătire

Mai întâi se curăță cartofii de coajă, se taie pe lungime, se taie în cuburi, se pun într-un castron de sticlă cu puțină apă și se acoperă cu un vas de porțelan.

Acum puneți-i în cuptorul cu microunde timp de 10 minute la o putere de 600-800 W, apoi scoateți-i, adăugați oul, sarea și făina, amestecați cu o spatulă și frământați cu mâinile pentru a obține un aluat moale.

Acum împărțiți aluatul în două părți egale, aplatizați-le, puneți una dintre ele într-o tavă antiaderentă unsă cu ulei și, cu ajutorul degetelor, dați-i forma unui disc.

La final se umple cu sosul de roșii (având grijă să se distribuie uniform) și cu mozzarella, se acoperă cu aluatul rămas, se închid marginile, se gătește timp de 8 minute la foc mic, se întoarce cu un capac uns și se continuă încă 7 minute. Apoi se taie în felii și se servește!

Note și sfaturi

Pentru a găti cartofii, puteți opta pentru fierbere sau gătire la aburi, deși, desigur, folosirea cuptorului cu microunde se dovedește a fi cea mai rapidă opțiune.

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt          
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g          
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G           

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ         

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel