Pizza cu ton, fără aluat. Un deliciu culinar din trei ingrediente. O felie are 250 de calorii 

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Pizza cu ton, fără aluat. Un deliciu culinar din trei ingrediente. O felie are 250 de calorii
Pizza cu ton, fără aluat. Un deliciu culinar din trei ingrediente. O felie are 250 de calorii

Dacă țineți o dietă și doriți să vă mențineți greutatea, iată regina mesei: pizza cu ton cu un conținut scăzut de carbohidrați. O felie are doar 250 de calorii, iar pizza se prepară din 3 ingrediente. Blatul nu conține carbohidrați, dar este incredibil de bun și delicios. Datorită acestui preparat, veți menține indicele glicemic scăzut, veți ajuta metabolismul să funcționeze mai bine, veți digera ușor și veți putea consuma pizza fără nicio grijă.

Pizza cu ton, fără aluat. Un deliciu culinar din trei ingrediente se prepară rarid și aveți nevoie de un blender sau un robot de bucătărie.   

Încearcă și: Tort răcoritor cu cafea: Un desert ușor, cremos, care se topește în gură. Are doar 90 de calorii

Pentru această pizza cu conținut scăzut de carbohidrați aveți nevoie de următoarele ingrediente:

albuș de ou,

50 grame ton natural,

150 grame mozzarella rasă,

sare și piper.

 

Mini-pizza la tigaie cu ciuperci și roșii cherry. Rețeta unui aperitiv delicios și sănătos, perfect pentru petreceri

 

Pizza cu ton, fără aluat. Un deliciu culinar din trei ingrediente. O felie are 250 de calorii. Cum se face

 

Preîncălziți cuptorul la 200 de grade. Tava se tapetează cu hârtie de copt.  

Scurgeți perfect tonul. Radeți mozzarella. Puneți albușul în robotul de bucătărie, adăugați tonul și mozzarella și amestecați toate cele trei ingrediente până când se obține un amestec omogen.

 

Încercați și rețeta: Pizza pe baghetă. Rețeta care a avut un succes nebun pe Instagram și TikTok

 

Condimentați compozția obținută cu sare și piper și amestecați din nou. Acum transferați aluatul pe foaia de copt și modelați-l, dându-i o formă rotundă, cât mai subțire posibil pentru a accelera timpul de gătit.

Ar putea să vă placă și: Pizza de casă, cu blat pufos din cartofi fierți. Rețeta de post din caietul gospodinelor din Italia. Ingredientul secret care o face delicioasă

 

Coaceți pizza timp de 20 de minute. Dacă doriți să adăugați mai multă mozzarella, scoateți pizza din cuptor și presărați suprafața cu mozzarella, apoi introduceți tava în cuptor, pentru încă 5 minute, ca brânza să se topească. 

Citiți și: Pizza Moldovenească, cu blat pufos, brânză de burduf și ochiuri. Rețeta care te va cuceri

Scoateți tava din cuptor, lăsați pizza să se răcească înainte de a o servi. Suntem siguri că acest deliciu culinar te va surprinde. Poftă bună. 

[citeste si]

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel