Pizza de casă super gustoasă! Combinația aceasta de arome va întrece cu mult pe una cumpărată din restaurant 

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Pizza de casă super gustoasă! Combinația aceasta de arome o va întrece cu mult pe una cumpărată din restaurant 
Pizza de casă super gustoasă! Combinația aceasta de arome o va întrece cu mult pe una cumpărată din restaurant 

Încearcă această rețetă de pizza de casă super gustoasă, foarte ușor de făcut. Combinația aceasta de arome va întrece cu mult pe una cumpărată din pizzerie. 

Continuă să citești și învață cum să prepari o pizza cu ciuperci cu bacon, o combinație care nu dă greș niciodată. Dacă îți place să încerci arome noi la pizza, această rețetă de pizza de casă este pentru tine.

Tamagoyaki, omletă japoneză rulată. Un deliciu pe care trebuie să-l încerci

 

Ingrediente pentru prepararea pizza cu ciuperci si bacon

 

- 1 foaie de bază de pizza

- 100 de grame de pastă de tomate sau roșii zdrobite

- 150 de grame de Mozzarella

- ½ conserva de ciuperci

- 3 felii de sunca fiartă

- 3 felii de bacon afumat.

Ce să faci când nu mai știi ce să faci de mâncare: pizza din spaghete, crocantă la exterior și moale la interior

 

Cum se face pizza cu ciuperci și bacon

 

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a pregăti această delicioasă pizza de casă este să întindeți aluatul și să faceți marginile pliând toată partea exterioară. Dacă doriți să faceți pizza complet de casă, vă puteți face singur aluatul.

Apoi, întindeți pasta de roșii pe toată suprafața. Pune o lingură generoasă în centru și vezi cum se întinde sosul într-un mod circular, așa cum se întâmplă în pizzerii. 

Întindeți un prim strat de brânză mozzarella. Încercați să nu exagerați, căci vom pune brânza înapoi mai târziu.

Distribuiți ciupercile feliate pe toată suprafața.

Așezați apoi șunca și baconul tăiate fâșii. Distribuiți bine ingredientele, astfel încât toată pizza să aibă suficientă umplutură. Amintiți-vă că puteți adăuga mai multe extra după gust, cum ar fi porumbul dulce sau ceapa.

Terminați pizza de casă adăugând un strat generos de brânză mozzarella, întindeți-o bine peste toate colțurile pizza și pentru a termina, dați-o la cuptorul preîncălzit la 190ºC pentru 12-15 minute. Ai grijă că brânza se topește, dar pizza să nu se ardă.

Sfat: Verificați întotdeauna timpul de gătire recomandat de producător în cazul în care utilizați aluat pre-gătit.

Scoateți pizza din cuptor și feliați-o după cum doriți. O să vedeți că pizza cu ciuperci și bacon este delicioasă, iar dacă vreți să îi dați un plus de notă vă recomand să stropiți deasupra puțin ulei picant.

Aluatul rapid și perfect pentru orice preparat: Aveți nevoie doar de apă clocotită și un ingredient secret. E gata în două minute!

Poftă bună!

 

----------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt                  
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g                  
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G                   

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel