Pizza leneșă: fără cuptor, fără aluat, gata în doar 10 minute. Notează rețeta, este perfectă la orice oră!

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Rețeta de pizza leneșă
Rețeta de pizza leneșă

Această pizza leneșă are un singur dezavantaj - se mănâncă mai repede decât se gătește.

Dacă nu aveți un cuptor, nu vă place să vă încurcați cu aluatul sau să gătiți în principiu, sau pur și simplu nu aveți suficient timp - pizza leneșă vă va ajuta. Pregătiți-o împreună cu copiii dumneavoastră - vor fi încântați de proces și de felul de mâncare delicios.

Ingrediente:

făină - 100 g;
kefir - 100 ml;
ou - 2 buc. ;
sare - un vârf de cuțit;
șuncă - 100 g;
măsline (opțional) - 5 buc;
castraveți în conservă - 1 buc;
brânză tare - 50 g;
ulei vegetal - 3 linguri. 
sos de roșii - 3 linguri. 

Bateți ouăle cu sare, turnați kefirul. Adăugați făină și amestecați - ar trebui să obțineți consistența unei smântâni groase. Tăiați cârnații, castraveții și măslinele, radeți brânza. Se încălzește o tigaie unsă, se toarnă aluatul, se aplatizează. Acoperiți cu un capac și gătiți la foc mic timp de câteva minute. Apoi se unge cu ketchup sau sos, se pune umplutura, se acoperă și se gătește timp de 10 minute.

 

Lacrimi de înger, desertul care îți topește inima: Încearcă rețeta senzațională, care te va cuceri în această vară

 

Pizza leneșă cu mai multe straturi

 

Această pizza leneșă la cuptor se prepară fără aluat - aveți nevoie doar de pita și toppinguri după gust. 

Ingrediente:

pita subțire - 3 buc;
șuncă - 200 g;
roșii - 3 buc;
brânză tare - 200 g;
sos de roșii - 4 linguri;
ierburi aromatice - 1/2 pachet.


Tăiați cârnații, roșiile, brânza. Tăiați verdețurile. Îndoiți fiecare foaie de pita în patru sferturi, apoi desfaceți-o și ungeți-o cu sos de roșii. Puneți brânza pe un sfert de pită, cârnații pe al doilea, brânza pe al treilea și roșiile pe al patrulea. Presărați ierburile aromatice deasupra. Faceți o tăietură pe blanchete de-a lungul uneia dintre liniile de îndoire, de jos în sus spre centru. Acum înfășurați pita în felul următor: puneți pătratul din dreapta jos pe pătratul de sus, apoi pliați acest pătrat pe pătratul din stânga sus și apoi pe cel de jos. Coaceți în cuptor la 180°C timp de 15 minute.

 

Clătite cu lapte de migdale, un mic dejun sănătos. Rețeta este uimitor de simplă

 

Pizza leneșă în tigaie

 

O pizza consistentă se obține dintr-o pâine obișnuită. Umplutura poate fi luată după gustul dumneavoastră, noi avem carne tocată și roșii.

Ingrediente:

baton franzelă - 1/2 buc;
ou - 3 buc. ;
lapte - 1/2 cană;
sare - după gust;
ceapă - 1 buc. ;
carne tocată - 100 g;
ulei vegetal - 5 linguri;
roșii - 1 buc. ;
brânză tare - 100 g;
busuioc - 1/2 legătură.


Se taie franzela în felii. Se toacă ceapa și se prăjește împreună cu carnea tocată. Se taie roșiile în felii subțiri, se toacă ierburile, se rade brânza. Așezați feliile de baton pe tigaia unsă cu ulei, spațiul dintre ele se umple și el cu felii mici. Se usucă, apoi se toarnă peste ele ouăle bătute cu lapte. Se sărează, se așază deasupra carnea tocată cu ceapă, roșii, busuioc, brânză. Se acoperă cu un capac, se gătește la foc mic timp de 10 minute.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel