Plăcinte de post „Lemn de foc” - Ingrediente
- apă caldă - 0,5 litri
- zahăr - două linguri
- sare - 1/2 linguriță
- drojdie uscată - o linguriță
- făină.
Combinație de aur: Clătite de post din cartofi, gata în câteva minute. Sunt atât de bune
Plăcinte de post „Lemn de foc” - Mod de preparare
Amestecăm toate ingredientele. Aluatul trebuie să fie ușor lipicios de mâini. Acoperiți cu folie și puneți într-un loc cald timp de o oră.
Apoi frământați aluatul și puneți-l pe masă. Acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească încă 30-40 de minute.
După ce timpul a trecut, ungeți mâinile și masa cu ulei și împărțiți aluatul în 20 de bile.
Plăcintă italiană de cartofi, rețeta simplă: se face cu ce ai prin frigider și iese mereu delicioasă
Frământați fiecare chiflă și dați-i o formă alungită. Punem umplutura preferată (ciuperci, cartofi, morcovi etc) pe o margine îngustă și o rulăm. Ciupim puțin părțile laterale. Puteți să le lăsați și simple.
Se prăjesc în ulei vegetal din belșug.
Când sunt gata, le scoatem pe hârtie absorbantă.
Schimbă modul de a face cartofii. Butler, o rețetă de succes care bate toate recordurile
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News