Planul casei lui Dragnea în "VALIZA" cu documente Tel Drum

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Valiza cu documente ale companiei Tel Drum care a ajuns în posesia jurnaliștilor RISE Project conține nu doar informaţii importante din interiorul firmei, ci și documente care îl vizează pe Liviu Dragnea.

Valiza ar conține peste o mie de hârtii, inclusiv copii de pe documente personale ale familiei Dragnea și documente personale.

Între aceste documente se află și diploma de bacalaureat a fiului lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea, dar și o schiță cu bucătăria de vară a casei lui Dragnea din Alexandria. 

"Soros va fi de vină pentru că planurile casei lui Dragnea din Alexandria s-au găsit in documentele TelDrum. Și Kovesi. Și Statul paralel. Oricine altcineva, numai Daddy nu. El va fi fost doar victimă, sărăcuțul. Va fi un fost. Este un fost. A fost",  a declarat deputatul USR Cristian Seidler.

Procurorii au început urmărirea penală a lui Liviu Dragnea sub acuzaţiile de constituire a unui grup infracţional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete şi abuz în serviciu cu obţinere de foloase, în noiembrie 2017 în dosarul Tel Drum.

 

Casa lui Dragnea, în valiza Teleormanleaks

 

Casa lui Dragnea, în valiza Teleormanleaks

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel