Pleşoianu îi dă PESTE NAS lui Tăriceanu, după ce a cerut demisia lui Klaus Iohannis: "Calculul politic a PRIMAT"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Liviu Plesoianu - deputat PSD
Liviu Plesoianu - deputat PSD

Liviu Pleşoianu l-a taxat imediat pe Călin Popescu Tăriceanu după ce i-a cerut demisia lui Klaus Iohannis, în urma deciziei CCR, privind amnistia şi graţierea faptelor de corupţie.

Deputatul PSD i-a adus aminte şefului ALDE de declaraţiile sale din 2016, când a refuzat ideea de suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis din funcţie.

"Domnule Tăriceanu, fapt este că Iohannis a călcat în picioare Constituția de mult prea multe ori și tot de atâtea ori decizia dvs. a fost aceea de a nu-l suspenda. Eu am cerut de cel puțin 30 de ori demararea procedurii, prima dată chiar în decembrie 2016. Dvs., în schimb, ați spus mereu că nu e cazul...

Citeşte şi: Tăriceanu cere DEMISIA lui Klaus Iohannis: "Nu are nicio scuză. A fost PREVENIT!"

Acum, după Decizia CCR, îi cereți demisia. Știți la fel de bine ca mine că nu și-o va da. Și știți la fel de bine ca mine că ați avut doi ani și jumătate posibilitatea de a face chiar dvs., concret, ceva. Parlamentul are DATORIA constituțională de a purcede la suspendare atunci când Președintele încalcă prevederile Constituției! ...Dar calculul politic a primat. Iar calculul politic a fost, oricum, complet greșit", a scris Liviu Pleşoianu, pe Facebook.

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu, IRONIC la adresa lui Klaus Iohannis, după decizia CCR: "O BAZACONIE! ILEGAL!"

Mesajul lui Liviu PLeşoianu vine după ce Tăriceanu a transmis pe pagina sa de Facebook că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să demisioneze necondiţionat şi imediat din funcţie, având în vedere decizia Curţii Constituţionale cu privire la interzicerea amnistiei şi graţierii pentru persoane acuzate de corupţie. Acesta susţine că şeful statului a fost "prevenit" şi că "amnistia şi graţierea sunt măsuri care s-au născut odată cu istoria, acum mii de ani, şi nimeni nu şi-a permis vreodată, nici chiar comuniştii, să le ştirbească".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel