Poate fi învinsă ruleta, regina jocurilor de noroc?

Editor Team |
Data publicării:

„Poate fi ruleta învinsă?” – iată o întrebare pe care jucătorii pasionați și-au pus-o adesea în ultimele două secole. Unii jucători și-au dedicat mult timp studiului ruletei, în încercarea de a găsi anumite lacune pe care să le exploateze.

Când vine vorba de ruletă, din păcate nu există o strategie care să garanteze succesul. Rezultatele sunt stabilite strict pe baza norocului, pur aleatoriu. Nimic (cu excepția unor defecțiuni rar întâlnite) nu influențează diviziunea pe care se va opri bila, dar asta nu înseamnă că nu ai șanse de câștig. Ele există și le poți maximiza prin aplicarea unor strategii optime.

Desigur, pe termen lung, vor fi unii jucători care vor câștiga și alții care vor pierde. Dacă toată lumea ar câștiga, nu ar mai exista cazinouri. Dar doar de tine depinde dacă faci parte din categoria câștigătorilor sau a celor denumiți în limbajul jucătorilor „donatori”. Pentru a avea șanse mai mari de câștig, e important să înțelegi cum funcționează ruleta și să exploatezi la maximum oportunitățile pe care le oferă.

Unii jucători aleg să joace doar pe opțiunile cele mai simple, adică pe numere câștigătoare, culoare și par/impar. În realitate, ruleta are mult mai multe oportunități de care poți profita, la cote avantajoase. Casa are un avantaj indiferent de pariul pe care îl vei face, dar poți plasa anumite pariuri de acoperire. Spre exemplu, poți să mizezi pe numere pare și să faci un pariu și pe impar.

Mai trebuie să ții cont că avantajul casei nu se aplică doar pentru sesiunea ta. Poți juca în paralel cu alt jucător, iar tu să termini pe plus cu 50 de unități, în timp ce el va pierde 60 de unități. Casa va fi pe plus cu 10 unități judecând doar aceste două sesiuni, dar pentru tine nu va conta acest lucru. Pentru tine, cel mai important lucru va fi că ai terminat cu 50 de unități pe plus. Desigur, pe termen lung, lucrurile se echilibrează, motiv pentru care e recomandat să îți gestionezi bugetul cu atenție și să te distrezi responsabil.

foto-interior

Mitul numerelor calde și reci

 

Există cu adevărat numere calde și reci? Unii jucători tind să creadă că unele numere au șanse mai mari să iasă în mod repetat. Dar este oare ceva cert sau e pură întâmplare? Când joci ruletă într-un live casino online, poți vedea în permanență pe ecran care sunt ultimele numere extrase. Le vezi și pe cele care ies mai des. Se poate întâmpla ca numărul 17 să iasă de 3 ori în ultimele 20 de învârtiri, dar îl face asta un număr cald? În limbajul jucătorilor, da, dar asta nu înseamnă că, dacă a ieșit de 3 ori, va mai fi câștigător și în următoarele runde. A fost pură întâmplare.

Din moment ce toate rezultatele sunt întâmplătoare, e imposibil ca într-o serie de 37 de învârtiri bila să se oprească pe toate cele 37 de numere. Automat vor fi și numere pe care se va opri mai des. Dar asta nu înseamnă că există un tipar pe care îl poți exploata. Asta nu împiedică anumiți jucători să creadă în conceptul de numere calde și reci și să mizeze pe el.

Până la urmă, ce contează cu adevărat este cum îți dimensionezi pariurile în așa fel încât să poți să ieși pe plus. Controlul emoțional are și el un rol foarte important atunci când în joc sunt mize financiare mari. Nu uita să nu mizezi niciodată mai mult decât îți poți permite să pierzi.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel