Învață să prepari popcorn cu brânză delicioși, ideali pentru o după-amiază cu prietenii, pentru a viziona un film cu partenerul sau familia ta. În plus, această rețetă de popcorn cu brânză va deveni preferata ta atunci când o vei încerca, deoarece este combinația perfectă a aromei brânzei împreună cu condimente și cu înveliș de pesmet. Asta va face textura crocantă, asemănătoare cu cea a nuggetelor.
Nu ratați cum să faceți popcorn de casă cu brânză. În plus, vă spunem cu ce să însoțiți această gustare fantastică, așa că citiți mai departe și aflați cum să le pregătiți.
Popcorn de casă cu brânză - Ingrediente
- 100 de grame de brânză mozzarella
- 100 de grame de brânză monterey
- 1 praf de oregano uscat
- 1 praf de piper
- 1 praf de chili (opțional)
- 1 praf de boia
- 1 ou
- 2 ouă bătute
- 1 cană de pesmet
- 1 cană făină de grâu
- 1 praf de sare
- 1 cană ulei.
Fritule sau „gogoși de vânt” pufoase. Ceva mai bun nu ai mai gustat
Popcorn de casă cu brânză - Mod de preparare
Pentru a începe cu rețeta ușoară de popcorn cu brânză, puneți mai întâi mozzarella rasă și brânza monterey într-un castron. Dacă doriți, puteți alege doar mozzarella sau combinați alte brânzeturi.
Apoi, adăugați un praf de sare, un praf de piper, un praf de oregano, un praf de boia de ardei, un praf de chili și un ou. Amestecați foarte bine până se integrează totul. Aroma de chili îi va da o notă picantă, de aceea poți renunța la ea, este opțional.
Formați din amestec bile de aproximativ doi centimetri și puneți-le pe o tavă sau pe o farfurie. Apoi, puneți-le la congelator pentru aproximativ 20 de minute, astfel încât să devină mai tari.
Beignets, gogoși franțuzești pufoase și aromate. Probabil cea mai bună rețetă de gogoși
După timpul de odihnă, se iau pe rând biluțele de brânză și se trec mai întâi prin făina de grâu, apoi prin oul bătut și, la final, prin pesmet.
Se prăjesc în ulei din belșug până se rumenesc, apoi se lasă să se odihnească pe un gratar sau hârtie absorbantă.
Acum te poți bucura de acest popcorn bogat și crocant cu brânză! Însoțiți cu un morcov sau cu o țelină sau pur și simplu cu un dressing precum sosul ketchup.
Brânză cheddar pentru popcornul de casă
Încercați să faceți popcornul de casă cu brânză cheddar pentru o textură și mai crocantă.
În plus, puteți amesteca pesmetul cu biscuiți zdrobiți și puteți adăuga chiar și sos de brânză cheddar cu lapte la amestec pentru un gust mai savuros.
Și, dacă doriți să adăugați și mai multă brânză, încercați să însoțiți popcornul cu un sos de brânză cheddar topită cu unt.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News