Ingredientele necesare pentru opt porții:
500 de grame de căpșune;
150 de grame de făină;
50 de grame de ulei vegetal;
80 mililitri de lapte;
45 de grame de stevie sau 90 de grame de zahăr normal;
10 grame de praf de copt,
trei ouă;
esență de vaniline după gust;
50 grame de amidon
praf de sare.
Prăjitură cu căpșune. Mod de preparare
Cerneți făina, amidonul de cartofi, praful de copt și sarea. Toate se amestecă într-un castron. Luați alt castron și puneți cele trei ouă, stevia, uleiul, vanilia și laptele și amestecați-le bine.
vedeți și: Prăjitura cu ciocolată dietetică. Un desert, gata în 5 minute. Are doar 37 de calorii
Încorporați ingredientele uscate în compoziția cu ouă și mixați cu un tel, până când amestecul obține o consistență omogenă, densă și catifelată.
Luați căpșunele spălate și presărați-le cu amidon sau făină. O formă de tort se tapetează cu făină.
Încercați și: Prăjitură rapidă din 4 mandarine și un iaurt. Rețeta unui desert care are doar 190 de calorii
Turnați în tavă jumătate din aluat, apoi adăugați căpșunile. Deasupra căpșunelor pune restul de aluat. Tava se dă în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade, și se coace aproximativ cincizeci de minute. Când prăjitura este gata, presărați-o cu zahăr pudră. Poftă bună.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News