Ingredientele pentru opt porții:
150 de grame de făină;
100 mililitri de lapte;
50 de mililitri de ulei;
doua oua;
50 de grame de stevie (sau 100 de grame de zahăr granulat);
10 grame praf de copt;
10 grame de vaniline;
zahăr pudră.
Vă recomandăm și rețeta: Mere la cuptor, umplute cu bezea. Rețeta unui desert de cinci stele, dezvăluit de cofetarii italieni
Prăjitură cu lapte, gata în câteva minute. Rețeta unui desert care are doar 150 de calorii. Cum se face
Spargeți ouăle într-o bol, adăugați stevia și mixați bine. Apoi se adaugă uleiul și laptele. Mixați în continuare până obțineți un amestec catifelat și omogen.
Ați putea încerca și: Prăjitură delicioasă cu gem. Fără ouă, fără unt și fără lapte. Desertul ideal pentru cei care sunt la dietă
În acest moment, adăugați extractul de vaniline, apoi făina și praful de copt, continuând să mixați.
Următorul pas este să luați o tigaie și să o tapetați cu hârtie pergament, apoi turnați aluatul. Odată ce acest lucru este făcut, nu mai rămâne decât să puneți tava într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade, timp de aproximativ patruzeci de minute. Când prăjitura este gata, se lasă să se răcească, apoi se decorează cu zahăr pudră. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News