Prăjitură cu lapte, gata într-un minut: Se amestecă toate ingredientele și se dă la cuptor. Te va cuceri prin simplitate și gust

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Prăjitură cu lapte, gata într-un minut: Se amestecă toate ingredientele și se dă la cuptor. Te va cuceri prin simplitate și gust
Prăjitură cu lapte, gata într-un minut: Se amestecă toate ingredientele și se dă la cuptor. Te va cuceri prin simplitate și gust

La micul dejun, pentru a-ți încărca bine bateriile, nu este suficient să bei doar o cafea, ci este esențial să o combini cu o felie bună de prăjitură, pentru a începe ziua într-un mod super. Iar, prăjitura u lapte, gata în doar un minut, este cu siguranță ceea ce ai nevoie pentru a ieși din casă cu zâmbetul pe buze. Nu conține unt și este perfectă și pentru cei care urmează un regim alimentar.

Cum este unicat și delicios, întreaga familie îl va adora, mai ales cei mici de acasă. Care, în acest fel, vor consuma un preparat sănătos și integru, deoarece este realizat cu lapte, un aliment care aduce nu puține beneficii organismului, asigurându-i o bună doză de energie. Dar haideți să vedem cum se prepară această prăjitură în câțiva pași simpli!


Rețeta de prăjitură cu lapte, gata în 1 minut: Cu adevărat delicioasă!

 

Timp de preparare: 1 minut
Timp de gătire: 40-50 de minute
Timp total: 41-51 minute
Porții: 8
Calorii: 180 pe felie


Ingrediente

160 g făină de grâu
100 ml lapte
70 ml ulei de semințe
100 g îndulcitor maltitol (sau alternativ 100 g eritritol sau zahăr) - sau 50 g stevia
7 g praf de copt
5 g zahăr vanilat
2 ouă

* Dintre îndulcitori, cel mai bine de folosit este maltitolul, prăjitura va avea aceeași consistență și aromă ca și cea făcută cu zahăr.

 

„Tiramisu“ din biscuiți, cremă de lapte și scorțișoară; un desert care se va termina în câteva minute

 

Mod de preparare


Pentru început, spargeți ouăle într-un bol, adăugați îndulcitorul stevia (sau zahărul, maltitolul sau eritritolul) și zahărul vanilat, apoi amestecați cu un tel de mână.

Adăugați acum laptele și uleiul de semințe, amestecați, cerneți și adăugați făina împreună cu praful de copt, apoi continuați să amestecați până când obțineți o compoziție omogenă și fără cocoloașe.

După ce ați făcut acest lucru, tapetați fundul unei forme rotunde cu balamale mari de 22 cm cu hârtie de copt și turnați amestecul.

La final se coace în cuptorul preîncălzit timp de 40-50 de minute la o temperatură de 180°C. Când este gata, se lasă să se răcească, se pudrează cu zahăr pudră și se servește.

Dacă doriți, puteți însoți această prăjitură cu o umplutură de gem fără zahăr la alegere, cremă dietetică sau cremă ușoară de alune. Va fi delicioasă!

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt  

- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g  

- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G  

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel