Cum se face prăjitura cu mascarpone
Cu telul de bucătărie sau cu mixerul bateți ouăle cu zahărul până obțineți o compoziție ușoară și spumoasă. Folosiți întotdeauna ouăle la temperatura camerei pentru cele mai bune rezultate. Se adaugă treptat mascarpone la temperatura camerei și plicul de vanilie.
Încercați și: Tiramisu la pahar, fără ouă. Rețeta atât de simplă că o poate face și un copil
Cerneți făina și pragul de copt și adăugați-le puțin câte puțin la amestec. Acum se ia o tavă, cu diametrul de 22 cm. Tava se unge cu puțin ulei și se tapetează cu făină. Turnați aluatul în tavă. Nivelați și gătiți în cuptorul preîncălzit, la 180 de grade, timp de 45 de minute.
Vă sfătuim și: Gogoașa soacrei, super moale și pufoasă. Fără unt și cu puține calorii
Înainte de a scoate prăjitura cu mascarpone din cuptor, faceți testul cu scobitoarea: dacă este uscată și curată, scoateți prăjitura din cuptor, dacă nu - mai lăsați-o câteva minute în cuptor.
Citiți și. Plăcintă de mere cu blat din pâinea uscată din cămară. Un deliciul culinar, cu doar 160 de calorii
După ce prăjitura este scoasă din cuptor, lăsați-o să se răcească în tavă înainte de a o scoate. Apoi stropiți suprafața cu zahăr pudră și tăiați-o.
Serviți desertul parfumat și moale alături de o ceașcă de cafea la micul dejun sau alături de un pahar de suc proaspăt la mijlocul zilei. Poftă bună!
Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News