Prăjitură de ciocolată cu blat umed, după o rețetă suedeză. Rapid de făcut și incredibil de delicioasă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Prăjitură de ciocolată, cu blat umed, după o rețetă suedeză. Rapid de făcut și incredibil de delicioasă
Prăjitură de ciocolată, cu blat umed, după o rețetă suedeză. Rapid de făcut și incredibil de delicioasă

Rapid de făcut și incredibil de delicioasă, această prăjitură suedeză de ciocolată cu un gust senzațional vă va cuceri pe loc. Nu vă veți sătura niciodată de ea, garantat.

Prăjitura de ciocolată cu blat umed, după o rețetă suedeză este o prăjitură lipicioasă, pentru că desertul se caracterizează printr-o consistență suculentă. O poți coace și tu cu ușurință după rețeta de mai jos.

Ingrediente pentru 12 porții

150 g unt,

250 de grame de zahăr,

un plic de zahăr vanilat,

3 ouă,

4 linguri pudră de cacao,

praf de sare,

150 de grame de făină,

ulei pentru uns tava,

zahăr pudră.

Timp de preparare: 30 minute

 

Prăjitură de ciocolată cu blat umed, după o rețetă suedeză. Rapid de făcut și incredibil de delicioasă. Pașii de urmat

 

În primul rând, preîncălziți cuptorul la 175 grade. Puneți untul într-o cratiță și topiți-l pe aragaz, apoi puneți-l deoparte. Bateți într-un castron zahărul, zahărul vanilat și ouăle până devin pufoase. Se amestecă cacao, sarea și făina și se adaugă în compoziția din ouă.

Vedeți și: Prăjitură cu vinete și ciocolată neagră, hitul sezonului de toamnă. O rețetă pe cât de neobișnuită, pe atât de delicioasă

La final amestecați untul topit în aluat. Ungeți cu ulei o tavă rotundă, cu diametrul de 24 cm, sau tapetați-o cu hârtie de copt și întindeți uniform aluatul de ciocolată în ea. Coaceți prăjitura în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 15-20 de minute. Lăsați prăjitura de ciocolată să se răcească și pudrați cu zahăr pudră înainte de servire.

Încercați și: Prăjitură delicioasă cu ananas, fără coacere. Rapidă, delicioasă și ieftină

Sfat: Puteți face testul scobitorii pentru a verifica dacă prăjitura este gata. Dacă doriți ca această prăjitură suedeză să fie mai lipicioasă, o puteți scoate din cuptor când o parte din aluat se lipește încă de scobitoare.

Ați putea prepara și: Prăjitură cu pere și ciocolată. O rețetă genială, gata în 5 minute. Amestecă toate ingredientele și dă-le la cuptor

Prăjitura de ciocolată nu doar că merge bine cu cafeaua de după-amiază, dar poate fi servită și ca desert, de exemplu cu frișcă, înghețată de vanilie, fructe de pădure proaspete sau suc. Puteți varia rețeta amestecând nucă mărunțită în aluat sau decorând tortul cu glazură de ciocolată.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel