Prăjitura mărunțită cu piersici și pricomigdale. Desertul care oferă un moment de plăcere, plin de dulceață, arome și senzații

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Prăjitura mărunțită cu piersici și pricomigdale. Desertul care oferă un moment de plăcere, plin de dulceață, arome și senzații
Prăjitura mărunțită cu piersici și pricomigdale. Desertul care oferă un moment de plăcere, plin de dulceață, arome și senzații

Prăjitura mărunțită cu piersici și pricomigdale este un mic moment de plăcere, plin de dulceață, arome și senzații. Să o pregătim împreună și veți vedea cât de ușor este să creați un mic moment de plăcere. Prăjitura mărunțită cu piersici și pricomigdale este o idee grozava pentru micul dejun sau pentru gustarea de la ora cinci.  

INGREDIENTE:

260 grame piersici,

150 grame făină,

120 grame făină de porumb,

100 grame dulceața de piersici,

100 grame zahăr granulat,

100 grame unt rece de la frigider,

100 grame alune,

1ou,

5 grame praf de copt,

coaja de la o lămâie,

80 grame de pricomigdale,

praf de sare,

zahăr pudră ca decor.

Citiți si:  Chec din sfeclă roșie. Un desert surprinzător de pufos și delicios. Toți prietenii vor fi surprinși de ideea originală

 

Prăjitura mărunțită cu piersici și și pricomigdale. Desertul care oferă un moment de plăcere, plin de dulceață, arome și senzații. PREGĂTIREA

 

Într-un castron punem făina de grâu și mălaiul, zaharul, 80 grame de pricomigdale tocate, praful de sare, coaja de lămâie și praful de copt.  Amestecăm totul. Adăugăm, apoi, untul rece tăiat cubulețe, oul și continuăm să amestecăm.

 

Puteți prepara și. Prăjitură japoneză fără făină. Un desert preparat din trei ingrediente, care te va cuceri. Ușor de pregătit și deosebit de delicios

 

Este important să obțineți un amestec mărunțit și granulat, dar aveți grijă să nu lăsați bucăți întregi de unt. Tapetăm ​​fundul unei matițe cu hârtie de copt, acoperind și pereții. Turnam 2/3 din amestec în tavă și îl întindem pe tot fundul.  Apăsăm partea de jos cu degetele și creăm o bordură.

 

Încercați și. Lipii subțiri, făcute în casă. Ai nevoie de făină, apă fierbinte și o tigaie încinsă bine 

 

Deasupra, întindem dulceața de piersici. Curățăm piersicile, scoatem sâmburele, le tăiem felii de aproximativ jumătate de centimetru. Distribuim feliile de piersici deasupra dulceții, lăsând un centimetru de la margine. Presărați alunele tocate peste feliile de de piersici. Întindeți apoi aluatul rămas, având grija să rămână sfărâmicios.

 

Vedeți și. Brioșe pufoase cu ricotta, portocale și lămâi. Ușor de făcut și extrem de delicioase. Doar 90 de calorii pentru o porție

 

Coacem prăjitura în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 20 de minute, apoi coboram temperatura la 160°C și mai gătim încă 15/20 de minute. Va fi esențial sa vezi gradul de colorare a suprafeței tortului. Desertul este gata când suprafața este aurie.  Scoatem desertul din cuptor și îl lăsăm să se răcească foarte bine. Abia când este rece îl putem scoate din matriță și așeza pe un platou. Înainte de a o servi pe masa, stropim prăjitura cu zahăr pudră.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o NOUĂ REȚETĂ, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel