Prăjitură răsturnată cu piersici și migdale. Rețeta unui desert  delicios, pe care neapărat trebuie să-l încercați

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Prajitura rasturnata cu piersici si migdale
Prajitura rasturnata cu piersici si migdale

Ce ar putea fi mai bun decât să serviți la micul dejun o prăjitură delicioasă și parfumată de piersici? Trebuie să încercați această rețetă de prăjitură răsturnată cu piersici și migdale. Este o prăjitură care integrează aroma deosebită a piersicilor cu cea a nucile. Este un preparat  pe care, cu siguranță, veți dori să-l mai preparați, deoarece vă va cuceri de la prima bucățică.

 

Prăjitură răsturnată cu piersici și migdale. Rețeta unui desert  delicios, pe care neapărat trebuie să-l încercați. Ingrediente  

250 gr - zahăr granulat 

3 ouă - medii  

100 ml - ulei de semințe 

250 ml - lapte

250 gr - făină

praf de copt

piersici coapte (pot fi de la borcan)

50 gr - migdale mărunțite

zahăr pudră pentru finisare

50 gr - unt 

130 gr - zahăr brun 

 2 linguri - apă

Dacă ți-a plăcut rețeta de Prăjitură răsturnată cu piersici și migdale, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitură deșteaptă cu brânză. Rețeta secretă din caietul gospodinelor din Rusia

 

Prăjitură răsturnată cu piersici și migdale. Rețeta unui desert  delicios, pe care neapărat trebuie să-l încercați. Mod de preparare

 

 

Spălăm piersicile, le curățăm și le tăiem felii nu prea groase. Mixăm ouăle bu zahărul până obținem o compoziție tare. Adăugăm treptat făina și praful de copt, continuând să mixăm. Apoi adăugăm uleiul și laptele și făina, mixând în continuare până când sunt combinate și amestecate perfect.

Ar putea să vă placă și: Prăjitura Snickers, făcută în casă. Rețeta unui super desert cu nucă și caramel 

Într-o cratiță, punem untul cu zahărul brun și apa și ținem pe foc până se formează un caramel de culoarea chihlimbarului. tapetăm o tavă rotundă cu hârtie de copt și preîncălzim cuptorul la 180 C. Caramelul se toarnă în fundul matriței, se presară migdalele și piersicile. Deasupra lor se toarnă aluatul. Tavă se dă la cuptor la 180 ° C timp de 60 de minute. Prăjitura este gata când trece testul scobitorii.

 Vezi si: Cozonac estonian Kringel cu aromă de scorțișoară. Rețeta unui desert pentru mesele de sărbătoare

Prăjitură răsturnată cu piersici și migdale se răstoarnă pe un platou și se lasă să se răcească. Când este rece, presărați zahărul pudră. Poftă bună.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel