Prăjitura Visul Dovleacului. Rețetă delicioasă, fără unt, ouă și făină. Ingrediente
300 g de dovleac ras
1 lămâie
250 ml de chefir
100 g de zahăr pentru aluat
200 g de zahăr pentru sirop
270 g de griș
2 lingurițe praf de copt
Prăjitura Visul Dovleacului. Rețetă delicioasă, fără unt, ouă și făină. Mod de preparare
Dați dovleacul prin răzătoarea mare, iar coaja de lămâie prin răzătoarea mică. Dovleacul ras se pune într-un bol. Adăugați coaja rasă de lămâie, grișul, chefirul, 100 de grame de zahăr și praful de copt. Amestecați bine ingredientele, până obțineți un aluat omogen.
Dacă ți-a plăcut rețeta Prăjitura Visul Dovleacului. Rețetă delicioasă, fără unt, ouă și făină, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitura Duo Creme. Rețeta delicioasă, gata în 15 minute. Fără coacere și fără muncă migăloasă
Luați o fărmă de copt și turnați în ea aluatul. Dați-o la cuptorul bine preîncălzit și coaceți prăjitura până va fi gata. Timpul de coacere depinde de fiecare cuptor în parte. Prăjitura este gata când trece testul scobitorii.
Dacă ți-a plăcut rețeta Prăjitura Visul Dovleacului. Rețetă delicioasă, fără unt, ouă și făină, s-ar putea să îți placă și rețeta Prăjitură rapidă fără coacere. Rețeta unui desert, care va deveni vedeta mesei
Între timp, pregătiți siropul: Amstecați într-un vas sucul de lămâie, apa și 200 de grame de zahăr. Turnați siropul peste prăjitura cpe care ați pus-o pe un platou. Se servește cu smântănă și cu o cană de ceai aromat. Poftă bună.
[citeste si]
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News