Preot acuzat că profitat de o fată de 15 ani. Mama fetei a găsit mesaje în telefon, preotul îi spunea "să rămână secret"

Narcis Popa |
Data publicării:
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com
Foto: ILUSTRATIV / Sursa: freepik.com

Un preot din județul Galați este acuzat că ar fi avut relații nepotrivite cu o fată de doar 15 ani. 

Totul s-ar fi petrecut în localitatea Foltești din județul Galați. Fata ar fi apelat la preotul satului pentru că nu se pricepea să-și facă dosarul pentru înscrierea la liceu. S-a gândit împreună cu familia că preotul ar fi potrivit să o ajute.

Doar că ajunsă să ceară ajutor preotului, totul a luat o altă turnură. 

În urmă cu aproximativ două săptămâni fata a ajuns la preot, doar că acesta a atins-o în părțile intime și a pus-o să întrețină relații intime, iar apoi i-a spus că totul trebuie să rămână secret. Doar că între timp cei doi au mai vorbit prin mesaje, iar unele dintre acestea au fost citite de mama victimei, care apoi s-a dus să depună plângere la poliție.

Cazul este greu pentru că mama fetei a mai făcut astfel de plângeri în trecut și aceasta a preferat să-și retragă plângerea după ce a primit despăgubiri financiare din partea acuzatului. Nu era vorba despre preot, ci despre o altă persoană, care ar fi abuzat o altă fiică a acesteia. 

Deocamdată acuzația se bazează pe mesajele din telefon și pe posibila mărturie a fetei. Nu a fost realizat încă un raport medico-legal care să stabilească cu certitudine dacă o astfel de faptă s-a întâmplat. Dosarul penal însă a fost deschis și se fac cercetări în acest sens. 

Dacă totul se va adeveri preotul riscă să meargă la închisoare pentru o perioadă de până la 10 ani. Bineînțeles, acesta riscă să fie și dat afară din preoție. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy - smt4.5.3
pixel