Presa franceză scrie despre Ianis Hagi. Fiul legendarului Gheorghe Hagi continuă tradiția familiei cu Tricolorii

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Presa franceză scrie despre Ianis Hagi. Fiul legendarului Gheorghe Hagi continuă tradiția familiei cu Tricolorii
Presa franceză scrie despre Ianis Hagi. Fiul legendarului Gheorghe Hagi continuă tradiția familiei cu Tricolorii

Ianis Hagi, fiul legendelor române Gheorghe și Marilena Hagi, este acum în centrul atenției datorită performanțelor sale remarcabile în tricoul naționalei României, scrie presa franceză înainte de meciul cu Olanda.

Ianis Hagi, în vârstă de 25 de ani, a urmat cu mândrie pașii tatălui său celebru, Gheorghe Hagi, care a fost o figură de marcă în fotbalul european în anii '80 și '90. Ianis a crescut sub presiunea numelui celebrului său tată, preluând numărul 10, simbol al talentului și creativității în fotbal, într-un efort de a continua tradiția familiei în fotbalul internațional.

Cariera lui Ianis a început să strălucească încă din adolescență, fiind remarcat pentru abilitățile sale tehnice și viziunea asupra jocului. În ciuda unor începuturi în care a călătorit prin diverse ligi europene, Ianis a găsit un teren propice la Glasgow Rangers în Scoția, unde a început să-și demonstreze abilitățile de lider și creator de joc.

La Euro 2024, Ianis Hagi a jucat un rol crucial în succesul echipei naționale a României, ajutându-i să depășească adversități dificile și să avanseze în faza eliminatorie a competiției, scriu jurnaliştii de la Le Figaro. Performanțele sale au stârnit elogii nu doar din partea suporterilor români, dar și din partea comentatorilor internaționali, care au remarcat abilitatea sa de a influența jocul și de a marca goluri cruciale în momente cheie.

 

Ianis Hagi a reușit să-și facă un nume propriu în fotbalul europea

 

În ciuda faptului că a fost adesea umbrit de umbra tatălui său celebru, Ianis a reușit să-și facă un nume propriu în fotbalul european, atrăgând atenția cluburilor de top din întreaga lume. În fiecare apariție, el a demonstrat că este pregătit să își asume responsabilitatea de a conduce o echipă națională și să ducă tradiția fotbalistică a familiei Hagi la noi culmi de succes.

"Suporterii noștri sunt incredibili, iar relația echipei noastre cu ei este și ea incredibilă. Acesta este un alt motiv pentru care am jucat bine. Sunt foarte mândru să îl am alături de mine nu doar pe tatăl meu, ci pe întreaga mea familie. Imaginați-vă că acum 25 de ani, întreaga mea familie a fost acolo pentru tatăl meu să-l vadă jucând, iar acum sunt aici pentru mine. Sunt foarte mândru. Ei sunt motivația mea pentru a continua.”, a declarat Ianis Hagi.

Astfel, Ianis Hagi continuă să demonstreze că este mai mult decât un simplu nume celebru din fotbalul mondial - el este o forță motrice pentru viitorul fotba.lului românesc și o sursă de inspirație pentru tinerii jucători care visează să urmeze pașii săi spre măreție, mai scriu jurnaliştii de la Le Figaro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel